9

do 1

преди 10 години

Е всичко това го правя. И сега какво? Ще получа ли награда: Съпруг на годината?

8

Анонимен

преди 10 години

Аз ще ви кажа какво изкарва мъжът от равновесие в една връзка:1. Спира да го задоволява орално!2. Останалото не е толкова важно :D :D :D

7

ои

преди 10 години

Стига сте писали само в полза на жените.Пичове я ги зарежете тия алчните ве!!

6

Геро

преди 10 години

Извън нерви ги изкарва , като не и даваш пари за нея и детето .Отделяш повече време на приятелите си и хобито, отколкото на детето .Ами, като беше само за евтин секс, пък тя роди дете и се премести да живее в къщи и почна да командва. Как да и кажа каква е ?

5

оа

преди 10 години

човек с коремче и пари е Мечо а човек с коремче и безпари е ***!!!

4

Stamat

преди 10 години

Edna produljitelna i mirizliva prudnq v semejnata postelq predi zaspivane mislq, 4e e dosta podhodq6ta ;-)

3

Αρ

преди 10 години

"Ако ги нямаше жените, всички парина света не биха означавали нищо." Аристотел Онасис Ако ги нямаше парите, всички мъжена света не биха означавали нищо.

2

Анонимен

преди 10 години

И да не пуснеш бирено коремче, пак омръзваш (след първото сношение)."Omnis distaedere pecunia nunquam!" "Всичко омръзва, парите - никога!

1

Би дала живота си

преди 10 години

за вас, ако:6. Не се измъквате на пръсти, когато майка ви я ругае без да има основание, а вие знаете, че е така.7. Когато други мъже, в нейно присъствие обсъждат с похотлив възторг външността на друга жена, вие не се присъединявате към тях.8. Дипломатично,пред други хора, изразявате възторга си от някое нейно качество или действие; хвалите се,че сте щастлив,загдето съдбата ви е дарила с толкова привлекателна съпруга (или гадже).9. Възкликвате, че страдате,загдето не й давате каквото залужава