Кадър от филма "Шаферът"; Снимка: outnow.ch
fallback

Темата за това дали наистина съществува искрено приятелство между мъжа и жената е неизчерпаема. Факт е, че има случаи, в които подобен феномен се наблюдава в продължение на години. Много често обаче, след време приятелството преминава в любов. Ето защо едва ли може да се даде еднозначен отговор на загадката „Приятелство между мъж и жена – мит или истина“.

Ако вие сте от жените, чието гадже има приятелка или приятелки, то неминуемо ще се дразните и винаги ще се питате къде е приятелската граница и има ли изобщо такава. Като всяка дама, вие трябва да се доверите на своята интуиция. В случаи, че почувствате, че вашият партньор е прекалено близък със своята „приятелка“, задължително трябва да се огледате за издайнически знаци.

Ето и кои са нещата, които ще ви подскажат, че гаджето ви си пада по своята тя-е-само-приятелка:

1. Вашият инстинкт.

Дори да не го осъзнавате, това е нещо, което ви подсказва, че трябва да обърнете по-специално внимание на ситуацията. Може би вашият партньор е злоупотребил с добротата ви? В случай, че инстинктът ви подсказва, че гаджето ви си пада по своята приятелка, не игнорирайте това чувство, а час по-скоро проверете дали това е истина. След това може да говорите с половинката си относно своите страхове и притеснения, за които не трябва да се извинявате.

2. Той флиртува с нея и тя с него.

Налице е безобиден флирт, който едва ли ще бъде наситен със сексуални намеци, но пък ще разпознаете достатъчно убедително чрез езика на тялото. Обърнете внимание на начина, по който гаджето ви и неговата приятелка си говорят, когато са заедно. Спомнете си времето, в което вие сте започнали да излизате. Виждате ли някаква прилика?
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

blabla

преди 10 години

Vaaiiii kakto cheta tova mai az baia si padam po moi priatel!Che na vsichkoto otgore gadjeto go revnuva tochno nego, kakto statiata kazva!Kvo sha praim sega?Dobre che sam jena i moga da se kontroliram i da ne pravia gluposti. :)

2

E

преди 10 години

I az ste go zapoznaq s moq "samo mnogo dobar priqtel"...i taka ,po priqtelski ste karame :)

1

Pena girginata

преди 10 години

miliat mi ne e takuv v li4en plan , garantiram za 4oveka si !

fallback