Кадър от филма "Сватбен обет"; Снимка: outnow.ch
fallback

Едва ли има човек, който да не обича флирта. Той е неангажиращ, забавен, интригуващ и зареждащ с положителни емоции. Не всички хора обаче са наясно с неговите тънкости. Дори „специалистите“ в тази област може би не знаят някои доста интересни и полезни неща. Време е да поправите тази грешка, за да се превърнете в още по-неустоими партньори за флирт.

1. Съществуват пет вида флирт. Според Университета на Канзас видове флирт са: традиционен, физически, искрен, игрив и учтив. Докато 25% от всички флиртове попадат в категорията „игриви“, то 30% имат за цел искрено да привлекат отсрещния човек.

2. Контактът с очите може да ви направи по-привлекателни. Това е основният сигнал, с който показвате своя интерес. Следователно това ще привлече още повече някой към вас, който вече ви харесва. Проучвания показват, че ако човек гледа непознат в продължение на две минути, това може да събуди симпатии у него.

3. Гласът ви ви издава. Докато флиртуват, жените са склонни да говорят гладко и бързо. Когато обаче нямат достатъчно интерес, речта им е леко тромава, а в гласа им се усеща досада.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До 21

преди 10 години

Имах предвид, че не всички жени, които флиртуват на работното място, го правят просто така, защото се прибират вкъщи при мъжа си.Някои от тях и флиртуват и след това този флирт прераства в нещо друго.Въпреки мъжа вкъщи.Явно грешно съм се изразил.

13

Ot 14

преди 10 години

До 16Защо да ревнувам?Казвам го от личен опит.Но, щом така ти харесва.

12

Анонимен

преди 10 години

"Проучвания показват,че ако човек гледа непознат в продължение на две минути,това може да събуди симпатии у него."Теодора,ако някой непознат те гледа в продължение на две минути,със сигурност ще събуди в теб всичко друго,но не и симпатии. Първо ще се почувстваш неловко,питайки се дали не ти се показва комбинезона,после ще ти стане неудобно и некомфортно,защото не знаеш защо те е зяпнал така,а най-накрая ще се ядосаш и разгневиш и оня ще отнесе някоя попържня/явна или наум/.Мисли, после преписвай

fallback