Снимка: outnow.ch

Преди да встъпите в законен брак със своя любим е добре да знаете някои основни неща за него, за да имате предвид до каква степен сте подходящи един за друг. Ето и най-важните неща в този списък, които често биват подценявани:

1. Какъв приятел е?

Забележете начина, по който той се отнася към своите приятели. Дали той ги подкрепя? Търсят ли го за съвети? Дали ги мотивира и насърчава да се справят с върховете и спадовете в живота си? Дали показва съчувствие към тях? Всичко това би говорило за вашия бъдещ съпруг, че е щедър, свестен и чувствителен и че ще бъде ваш добър приятел.

2. Какво е отношението му към парите?

Независимо от това кой колко пари изкарва, важно е да знаете отношението на половинката си към парите, защото то е честа причина за развод. Трябва да сте наясно човека до вас прахосник ли е, дали е стиснат, пестелив или просто разумен в харчовете. Важно е да сте наясно и дали е склонен да взима заеми, които после забравя да връща.

3. Какви са мечтите и целите му?

Добре би било с вашия бъдещ мъж да споделяте някои от основните си мечти и цели за бъдещето. Трябва да сте наясно той кариера ли иска да прави или мечтае да има семейство за пример. Дали мечтае да живее в чужбина или пък иска да обиколи света? Ами ако някоя от тези мечти не ви допада?

4. Дали има добри отношения с родителите си и обича ли децата?

След като ще се омъжвате за този човек, вероятно знаете отношението му към децата, но е добре да наблюдавате отношенията му с неговото семейство. Има ли връзка с родителите си? Колко често се вижда с тях? Уважава ли ги? Освен това забележете дали самият той обича семейната атмосфера и малките деца или те го дразнят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase