25

Анонимен

преди 10 години

До човекда се запознаем тогава 0892933604

24

Анонимен

преди 10 години

Чакайте, чакайте принца на белия кон...

23

Милена

преди 10 години

До Анонимен 25"Дано моята никога не разбира, че съм спал със сестра й и майка й... "Няма да се плашиш, ние жените ги усещаме нещата.Със сигурност си е върнала, като е преспала с всичките ти приятели.Те затова ти се усмихват, все им става весело, като те видят ....

22

Анонимен

преди 10 години

Дано моята никога не разбира, че съм спал със сестра й и майка й...

21

Анонимен

преди 10 години

22,Само внимавай да не вземеш за рутина силната страст на някое момиче, което те е харесало истински. Това е много сигурен начин да си изтървеш късмета.

20

Анонимен

преди 10 години

Бог създал любовта, а дяволът брака.

19

Анонимен

преди 10 години

До 13"на колко го е поемала преди вас"-Точната бройка няма да разбереш,но би могъл,ако си опитен,да усетиш рутината й. "2)защо никои от тях не я е поискал за своя съпруга"-защото са били по-богати от теб,а следователно и тя ги е предпочитала пред теб.

18

Анонимен

преди 10 години

Фразата "В края на краищата всеки се оказва някой друг" обобщава изцяло идеята за брака.

17

До Дидка

преди 10 години

Не си струва да му обясняваш, няма да разбере и подтекста.Той е програмиран да задава само тези въпроси и го прави по няколко пъти на ден само в този сайт. Кой знае, може досега да е виждал такива неща само на снимка или на екран и все да не успява да ги реализира на живо. Затова са му станали фикс идея.

16

Дидка

преди 10 години

До Анонимен 131) на колко го е поемала и лапала преди вас? =на много, на теб като съпруг ще ти дава само на рожден ден2) защо никои от тях не я е поискал за своя съпруга.=заради алкохола и невъзможността да казва "НЕ", на теб като съпруг ще ти прави забележки за бирите и влажния поглед към колежките .СВИКВАЙ, гадже и съпруг са две различни неща .За гаджето се бори да не го загуби, а съпруга е даденост, като печката, климатика .

15

Анонимен

преди 10 години

Статията си е добра. Посочени са неща, на които ако не обърнете внимание, след време точно там ще са конфликтите ви. Ако са ви конфликтни няколко точки, а те са си важна част от живота, то бракът ви ще е сериозно застрашен след време.

14

111

преди 10 години

И какво мислите, че последва? Тотален разрив в отношенията им. При това той все пак за календарната 2013 спечели повече от жена си. Сега вече стъпи на крака, но се чувства предаден и употребен. Даде си сметка, че 10 години е играл ролята на КАСИЧКА. Жалко за дечицата им. Но така се получава, когато една немалка част от момичетата в България се възпитават, че едва ли не мъжът е длъжен да храни, доставя, задоволява и т.н., а жената, тя е просто консуматор по дефоулт. Теодорке, и ти ли си такава?

13

111

преди 10 години

Имам приятел, който е/беше женен 10 години. Все още не са разведени официално, но нещата са задвижени и връщане назад няма. Та въпросният през всичките тези години работеше за почти двойно повече от жена си, за разлика от нея не е с висше образование, но това не му пречеше да бъде нещо като пръв след шефа във фирмата, беше основен стълб в търговската част. Освен това говори на работно ниво 3 езика. Всичко вървеше по мед и масло допреди около година, когато напусна фирмата след проблеми с шефаси

12

Анонимен

преди 10 години

Най-лошото, което може да се сучи на една жена е да се влюбят в нея, защото е красива. Красотата,както и размерът:))) са доста нестабилни аргументи.

11

човек

преди 10 години

Не приемам пораженчеството и слабохарактерните хора. Очаквам, разбира се, същото и от отсрещната страна. Не е задължително жената да получава толкова високи доходи като моите, но няма да плащам лукса на двама. След като еманципацията отдавна е факт, нека всяка една жена да се замисли за себе си, на кои критерии отговаря самата тя. Не може само да изискваш. Е, дами, нека ви чуя позицията!

10

човек

преди 10 години

Така, значи аз съм мъж, на 29, имам доста високи доходи, собствено жилище(подарък от мама и тате по случай завършването с отличие на университет в чужбина) и сравнително скъп автомобил. Много уважавам родителите си, братята си и цялата рода. Все още не съм срещнал жената, с която искам да създам семейство, защото аз също имам някакви претенции и точно в тях засега се спъват всички жени, с които съм имал връзки. Владея свободно два чужди езика, изключително лоялен и толерантен съм.

9

Милото

преди 10 години

До жена 7"Не само парите, но и размерът има значение!Когато едното е в минус, бракът е обречен. "Така смятат младите и неопитни жени.Дори да си намериш мъж с 18 см. и се ожениш за него, след една година никой не може да ти гарантира, че ще му става .Може да свикне със теб и да не се възбужда .Проблема се решава с един вибратор, не с изневери .Мъжът трябва да има добър характер, да се поддържа, да обича и уважава жената, това са неща на който се научава до 18 години и е до възпитание .

8

Анонимен

преди 10 години

До женаЕдна жена ако разчита само в семейството си да се задоволява сексуално, защото на улицата никой не и обръща внимание...

7

жена

преди 10 години

Не само парите, но и размерът има значение!Когато едното е в минус, бракът е обречен.

6

Анонимен

преди 10 години

До 5Не познавам двойки, които са се развели заради секса, а за пари.