Снимка: outnow.ch
fallback

Преди да встъпите в законен брак със своя любим е добре да знаете някои основни неща за него, за да имате предвид до каква степен сте подходящи един за друг. Ето и най-важните неща в този списък, които често биват подценявани:

1. Какъв приятел е?

Забележете начина, по който той се отнася към своите приятели. Дали той ги подкрепя? Търсят ли го за съвети? Дали ги мотивира и насърчава да се справят с върховете и спадовете в живота си? Дали показва съчувствие към тях? Всичко това би говорило за вашия бъдещ съпруг, че е щедър, свестен и чувствителен и че ще бъде ваш добър приятел.

2. Какво е отношението му към парите?

Независимо от това кой колко пари изкарва, важно е да знаете отношението на половинката си към парите, защото то е честа причина за развод. Трябва да сте наясно човека до вас прахосник ли е, дали е стиснат, пестелив или просто разумен в харчовете. Важно е да сте наясно и дали е склонен да взима заеми, които после забравя да връща.

3. Какви са мечтите и целите му?

Добре би било с вашия бъдещ мъж да споделяте някои от основните си мечти и цели за бъдещето. Трябва да сте наясно той кариера ли иска да прави или мечтае да има семейство за пример. Дали мечтае да живее в чужбина или пък иска да обиколи света? Ами ако някоя от тези мечти не ви допада?

4. Дали има добри отношения с родителите си и обича ли децата?

След като ще се омъжвате за този човек, вероятно знаете отношението му към децата, но е добре да наблюдавате отношенията му с неговото семейство. Има ли връзка с родителите си? Колко често се вижда с тях? Уважава ли ги? Освен това забележете дали самият той обича семейната атмосфера и малките деца или те го дразнят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 10 години

До човекда се запознаем тогава 0892933604

24

Анонимен

преди 10 години

Чакайте, чакайте принца на белия кон...

23

Милена

преди 10 години

До Анонимен 25"Дано моята никога не разбира, че съм спал със сестра й и майка й... "Няма да се плашиш, ние жените ги усещаме нещата.Със сигурност си е върнала, като е преспала с всичките ти приятели.Те затова ти се усмихват, все им става весело, като те видят ....

fallback