Снимка: photl.com
fallback

Дори да не ви пука какво мислят другите за вас, има някои обществени норми, на които трябва да се подчинявате. При момичетата е малко по-сложно, защото от векове за тях има повече ограничения, тъй като те са „дами", „лейди" и т.н.

Ето защо на девойките от малки им набиват в главата как трябва да се държат, какви хигиенни навици трябва да имат (мъжете не спазват и половината от тях), как да се обличат, сядат и така нататък и така нататък.

Като цяло всички тези правилца са доста досадни и в по-младите си години може да си затворите очите понякога за тях. Не се притеснявайте, те няма да ви отнемат женствеността, стига да не се превърнат в навик.

Ето и за какво не трябва да съжалявате, ако ви се случи веднъж-два пъти:

1. Ако седнете на седалката на обществена тоалетна

Бляк, това наистина е гадно, но понякога ситуацията го налага – дали защото сте прекалено уморени ( и мускулите на бедрата ви не могат да понесат повече натоварване), или пък прекалено пияни, случва се. След това обаче възможно най-бързо вземете душ и дезинфекцирайте засегнатите места.

2. Нуждите на организма ви излизат по неприветлив начин

Наясно сме, че е просташко да се оригваш шумно. Миризливото изкарване на газове също би засрамило дълбоко една дама, но пък човешко е. Понякога се случва и точка.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ЕДНА

преди 10 години

"какви хигиенни навици трябва да имат (мъжете не спазват и половината от тях)"Марийче пак пише от личен опит ... така не се прави сериозна журналистика, това че мъжът ти и синит ти имат ниска хигиенна култура, не означава че трябва да обобщаваш и да слагаш всички под общ знаменател.Като жена с активен и разнообразен живот, съм се нагледала на какво ли не в съблекалните на спортни клубове-ползвани превръзки и тампони по земята и в шкафчетата, след тренировка са единици ползващите душ и то сутрин

17

Анонимен

преди 10 години

*** го има като сексуална перверзия.Има го в порноиндустрията.Търсих, но не можах да намеря в интернет как точно се нарича. Близки до него са анилингус и салирофилия. Така че ако вече сте остаряли и се изпускате, хич да не ви пука! На някои това им харесва ;-)

16

Един ден на Мария и

преди 10 години

Дуковска: Наясно сме, че е просташко да се оригваш шумно. Миризливото изкарване на газове също би засрамило дълбоко една дама, но пък човешко е. Понякога се случва и точка.. Лазарова: Около 43% от силния пол намират за секси, ако партньорката им е естествено окосмена. Нещо повече, рошавата (!) интимна прическа е сред предпочитаните от мъжете. Дуковска: Камерън Диас: Всяка жена е имала лесбийски наклонности...

fallback