Снимка: photl.com

Дори да не ви пука какво мислят другите за вас, има някои обществени норми, на които трябва да се подчинявате. При момичетата е малко по-сложно, защото от векове за тях има повече ограничения, тъй като те са „дами", „лейди" и т.н.

Ето защо на девойките от малки им набиват в главата как трябва да се държат, какви хигиенни навици трябва да имат (мъжете не спазват и половината от тях), как да се обличат, сядат и така нататък и така нататък.

Като цяло всички тези правилца са доста досадни и в по-младите си години може да си затворите очите понякога за тях. Не се притеснявайте, те няма да ви отнемат женствеността, стига да не се превърнат в навик.

Ето и за какво не трябва да съжалявате, ако ви се случи веднъж-два пъти:

1. Ако седнете на седалката на обществена тоалетна

Бляк, това наистина е гадно, но понякога ситуацията го налага – дали защото сте прекалено уморени ( и мускулите на бедрата ви не могат да понесат повече натоварване), или пък прекалено пияни, случва се. След това обаче възможно най-бързо вземете душ и дезинфекцирайте засегнатите места.

2. Нуждите на организма ви излизат по неприветлив начин

Наясно сме, че е просташко да се оригваш шумно. Миризливото изкарване на газове също би засрамило дълбоко една дама, но пък човешко е. Понякога се случва и точка.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase