Снимка: Sxc.hu
fallback

Всеизвестно е, че много жени симулират оргазъм. Дали от притеснение да не обидят партньора си, дали заради други проблеми, факт е, че го правят. А дали мъжете са способни да се преструват и правят ли го наистина? 

Да! Колкото и невероятно да звучи, мъжете също симулират оргазъм. И най-често го правят поради същите причини, заради които и жените се преструват. Много мъже признават, че усещането за натиск заради самата идея, че „трябва“ да доведат жената до оргазъм, ги кара да симулират.

Оказва се, че предразсъдъците по отношение на очакванията към мъжете ги кара да се чувстват потиснати и притеснени за достойнството на мъжествеността си. 

Как да разберете дали той се преструва? 

Ами понякога не можете. Особено ако сте отскоро с партньора ви и още не сте опознали естествените му реакции в леглото. Но можете да дебнете за „фалшиви нюанси“, които могат да ви помогнат в издебването на театралния спектакъл. Ето някои знаци, които подсказват наличието на преструвки: 

Мъжкият оргазъм се състои от серия от неволни контракции на тазовите органи, в следствие на което се достига до еякулация. Ако мъжът симулира, е малко вероятно да усетите тези малки контракции, защото те трудно могат да бъдат изиграни, за разлика от вербалните и визуални белези на оргазма.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 10 години

Аз пробвах...е, не става.Като се разхвърчи киселото мляко,*** стимулирай и после го чакам да дойде в нопмален размер....това да не е сех играчка

19

fago

преди 10 години

До Анонимен 19Някои "мъже" дори и без да симулират, няма какво да изхвърлят още първия път. Това са обикновено или политици, или преструващи се на мъже травеститки. Ха-ха-ха.

18

Анонимен

преди 10 години

След третото изцеждане на четвъртото няма какво да се цеди. Затова може другарката писателка да казва че мъжът може да симулира оргазъм. Незнам на какви попада тази писателка ама нещо тези с които е спала не са редовни ако още първият път симулират оргазъм без да и изпръскат коремчето.

fallback