Снимка: sxc.hu
fallback

Повечето жени не успяват да достигнат до оргазъм всеки път, когато правят секс. Странно защо някои мъже обаче смятат точно обратното. Те или имат партньорка късметлийка, или тяхната половинка предпочита да се преструва, вместо да обсъжда темата. Всъщност причините една жена да се преструва, че свършва, могат да бъдат най-разнообразни. Често те се коренят в мъжа, който обикновено прави нещо погрешно.

Ето и кои са грешките на мъжете, които карат жените да се преструват:

1. Мъжът не го бива в любовната игра. За разлика от господата, които могат да получат ерекция само за няколко секунди, жените имат нужда от повече време, за да се почувстват възбудени. Така че мъжете трябва да отделят достатъчно време на любовната игра, за да накарат жената да ги пожелае толкова силно, колкото те нея.

2. Мъжът не знае какво иска жената в леглото. Някои господа смятат, че са големи любовници и знаят всичко за това какво искат жените. Истината обаче е, че всяка жена е различна и една дама може да харесва определени неща, които на друга да не се нравят особено. Мъжът не трябва да бъде прекалено самоуверен, а да се опита да разбере какво иска партньорката от него.

3. Мъжът просто не го бива в леглото. Понякога това е тъжната истина. Една жена може да не е особено доволна от секса със своя приятел, но въпреки това да не казва нищо само за да не го обиди.

4. Мъжът приема женския оргазъм като награда. Много мъже се чувстват неудовлетворени от секса, когато тяхната партньорка не е изпитала върховното удоволствие. Това обаче не е заради жената, а защото мъжете приемат женския оргазъм като награда за тях самите – знак колко добри любовници. В случай, че мъжът подлага на подобно напрежение своята половинка, нормално е тя да се преструва повечето пъти.

5. Мъжът казва нещо напълно не на място. Понякога думите могат да имат същия пагубен ефект, както и действията. Истинският оргазъм може да се превърне в мит, ако мъжът каже нещо, което създава дискомфорт у жената.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 10 години

Има някой дето сменят мъжете ден след ден и никога не свършват, да не би всички мъже да не ги бива? Ай стига, проблема си е в жената....

10

Анонимен

преди 10 години

до 9:ами, човек, то не са само това проблемите на хората в България, ама съгласи се, че от време на време и се ***, нали така? Значи нормално тук таме да има и по една статия, посветена на ебнята, разбираш ли ...

9

неразбиращ

преди 10 години

Егати простата статия бе братче!С това ли си изкарвате хляба бе,алоооу "журналята"?!Това ли са проблемите на хората в България??Нещастници!

fallback