Снимка: Outnow.ch
fallback

Казват, че мъжете мислят за секс повече от жените. Дали? Дори и мъжете имат моменти, в които нямат желание за горещи страсти. Почти всяка жена се е сблъсквала с това във връзката си. Тогава тя започва да си мисли, че е заменена с друга в леглото, че не е достатъчно привлекателна, че не е достатъчно чувствена.

Дами, не винаги вината е във вас. Има няколко най-често срещани причини, които могат да накарат един мъж да не пожелае секс.

Намаленото сексуално желание може да се дължи на:

  • Депресивни състояния

Когато партньорът ви страда от клинична депресия. Борбата с това психично разтройство може да се случи във всяка възраст при мъжа. От вас се изиска преди всичко търпение и разбиране на проблема. Приемането на антидепресанти също може да е причина за нисък сексуален интерес.

След една определена възраст нивата на тестостерон при мъжа започват да спадат. Това се случва във времето, но някои мъже губят тестостерона много по-бързо от други. Това състояние се нарича андропауза. Може да бъде разпознато по няколко признака, като: депресия, загуба на енергия и естествено намалено желание за секс.

  • Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция и преждевременна еякулация са проблеми, които могат да оттеглят партньора за дълго време от любовните ласки. Мъжът няма самочувствие и изпитва притеснения, че няма да бъде на ниво под завивките. И за двата проблема има решение. Физическата активност и упражненията на Кегел определено помагат на мъже, които не могат „да го вдигнат“ и свършват бързо.

  • Когато той отделя повече време на кариерата

Работата може да бъде истинска пречка за интимните отношения. Кариеристът отделя и от личното си време, за да успее. В следствие на това физическата умора и психическото натоварване взимат превес и желанието за секс остава на заден план, защото половинката ви  се чувства изчерпана физически и психически.

Във всеки един от тези случаи мъжът се нуждае от подкрепа и разбиране, само така проблемите могат да бъдат преодоляни.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 10 години

kogato jena ti e debela i dosadna

23

Анонимен

преди 10 години

22, представи си сега, че казаното от теб важи и за жена ти. Що си мислите, че на вас може да ви омръзне жена ви, а вие на нея не? Бъдете сигурни, че жените усещат, когато бъде замесена друга жена или други жени. А ако вярвате наистина, че жените не разбират за изневярата ви и чакат само на секса с вас, след като сте им омръзнали, значи сте много заблудени. Блажени са вярващите.

22

Анонимен

преди 10 години

Най важната причина сте изпуснали Маникюристки,а Именно: Ако не ще да е с вас просто не ще тва е.Не не от всяка *** кавал става. Не е нужно да е болен човека за да ви бие шута когато и както намери за добре .Я виж ти какви простотии сте съчинили .Еректилна дисфункция ,боже събери си вересиите ми що не кажете статия за дисфункционалната Българска *** бе

fallback