24

Анонимен

преди 10 години

kogato jena ti e debela i dosadna

23

Анонимен

преди 10 години

22, представи си сега, че казаното от теб важи и за жена ти. Що си мислите, че на вас може да ви омръзне жена ви, а вие на нея не? Бъдете сигурни, че жените усещат, когато бъде замесена друга жена или други жени. А ако вярвате наистина, че жените не разбират за изневярата ви и чакат само на секса с вас, след като сте им омръзнали, значи сте много заблудени. Блажени са вярващите.

22

Анонимен

преди 10 години

Най важната причина сте изпуснали Маникюристки,а Именно: Ако не ще да е с вас просто не ще тва е.Не не от всяка *** кавал става. Не е нужно да е болен човека за да ви бие шута когато и както намери за добре .Я виж ти какви простотии сте съчинили .Еректилна дисфункция ,боже събери си вересиите ми що не кажете статия за дисфункционалната Българска *** бе

21

Некадърен

преди 10 години

За некадърните виагра: Мъж се разхожда из пазара. Към него се приближава някакъв тип и му казва шепнейки:- Господине, слушайте! Имам виагра по 100 лева таблетката!- А, не! Не си струва парите!- Добре! Ще намалим цената наполовина!- Все едно, не си струва!- Добре де, по 10 лева таблетката!- Ама казах ти вече, не си струва парите!- Абе как да не си ги заслужава, бе!? На запад една такава таблетка струва 50 евро, а ти 10 лева не струвала!- Не бе човек! Таблетката си струва, жена ми не си струва!

20

вие не ходите

преди 10 години

Когато вие не ходите без ***!

19

Анонимен

преди 10 години

Тези неща които са изписани по горе ме карат, да си *** жената и да се кротна малко. Истината е, че мъжа с една жена не може. Боб, боб, ами до кога. В един момент като ти омръзне, започваш да се дърпаш, правиш секс колкото да се покажеш като мъж, но при мен лично рядко се случва да имам желание за секс със съпругата.Най-добрия секс е с някоя мацка, която ти се е паднала от нищото, тогава можеш да и запалиш пу.к..а и да и се разтреперят краката. Скришом от жената и с кеф за душата.

18

ХА ХА ХА

преди 10 години

в турция "мъжете" могат да откажат секс АКО- нямат сестра ИЛИ баща им не ги харесва

17

Анонимен

преди 10 години

Ще си оставя ракията и ще ходя да се потя в тая жега! Захитрях вече, разбрах, че ебането е селска работа!

16

Райна

преди 10 години

До мъжете са хораХахахахахаТова откровено ме разсмя много!Лайк:))))

15

Анонимен

преди 10 години

Най - вече когато му е развалена колата )))))))) гомяла мъка му е.

14

virgin oil

преди 10 години

a edin HEREPES za kolko li dalgo shte go spre.....

13

до 13

преди 10 години

Мен някой ми *** дигат, други не. Що тъй. Сигур щот съм "некадърник".

12

когато

преди 10 години

ДА,особенно когато бърза и е притеснен или нещо го боли, ще му е само до с***кс!

11

Анонимен

преди 10 години

Жената разбират мъжа и му съчувства,но защо той не винаги и влиза в положението. Мисли,че се преструва за да му откаже Това няма нищо общо с еманципацията. Всеки мъж тайно си мечтае жената да е по-активна-тя да иска секс.Повечето жени се срамуват. Въпрос на възпитание от по-старо поколение. Но вече живеем в 21 век.Какво ни пречи да му се поглезим,когато бърза,когато е притеснен,когато нещо го боли.Ако знаем как той няма да откаже.Секс набързо/дори не в леглото/ го побърква и забравя за всичко.

10

Анонимен

преди 10 години

Жените много се еманципираха а не на всеки му е приятно да се сношава със себеподобни.

9

До 12

преди 10 години

На некадърника и най-готината порнозвезда да му дадеш, некадърник си остава. Но е по-лесно да обвини за некадърността си жената.

8

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

В СЛУЧАИ НА КЛИНИЧНА СМЪРТ....

7

Аз съм-продължение

преди 10 години

Въпреки явната не-чистота за времето , Българите явно това не ни е смущавало ни най-малко . Еднo или две деца за семейство бяха изключение , а три деца нормата .

6

Аз съм

преди 10 години

Ако някой смята че не-чистотата е една от причините за нежелание за сех , то нека той да ми напомни кой народ освен Българският използва израза " Честита баня "? Аз съм роден 1965 и си спомням много добре как Майка ни водеше на градската баня в Неделя . След подобно събитие приятели и познати ме поздравяваха с " Честита баня " останалата част от деня , както и аз тях ако са се къпали . Така беше в моето семейство докато се преместихме в апартамент през 1977 . А какво е било преди аз да се родя , сега дори и не искам да предполагам . Въпреки явната не-чистота за времето , Българите явно това

5

Do патриот

преди 10 години

ИЗБИРАЙ СИ ЧИСТИ ЖЕНИ! А ТОВА ЧЕ СИ МИЕШ РЪЦЕТЕ-БРАВО!И НЕ САМО РЪЩЕТЕ БИ БИЛО ДОБРЕ!thanks