Снимка: outnow.ch

Някои хора обичат да бъдат свободни и да живеят живота си, без да се съобразяват с друг човек. Обикновено тази черта е присъща за представителите на силния пол, част от които изпадат в паника само при споменаването на думата „връзка“. Повечето необвързани мъже обичат да си играят на „ергени“ и понякога остават такива за цял живот. Други пък решават да създадат семейство, когато достигнат определена възраст, оправдавайки се, че едва тогава са се почувствали готови.

Истината е, че няма мъж, който да не може да започне връзка. Това е решение, а не личностна характеристика – това предполага наличието на специфичен набор от решения и действия, които всеки човек е способен да направи. Вие също играете важна роля във вземането на подобно решение, дори мъжът да не е наясно с този факт. Всъщност единственото, което се иска от вас, е да направите две неща.

„Разтърсете“ света на мъжа

Това е първата важна стъпка. Ако не можете да обсебите съзнанието му, той със сигурност няма да иска връзка с вас. Трябва да накарате мъжа да се чувства страхотно около вас, да копнее за вашата компания и да иска да прекарва свободното си време заедно с вас. Постарайте се да изкарате на преден план най-добрите си черти.


Не се стремете към перфектност, защото нито един човек не е перфектен. Това, на което трябва да обърнете внимание, е, че подобни усилия си заслужава да правите единствено за човек, който също е „разтърсил“ вашия свят. Иначе не си заслужава и постигането на целта няма да ви удовлетвори.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase