Снимка: Reuters

По време на секс се случва понякога между горещите страсти да направим някой гаф, който се отразява не само на половия акт, но и на отношенията с партньора ни. Понякога го правим неволно, а друг път не забелязваме, че това всъщност се повтаря.

Важното е навреме да реагираме и да се опитаме да поправим нещата. Ето какво не трябва да правим, когато сме под завивките.

Мобилният телефон звъни. Това не само, че ще ви разсее, но е в състояние и да прекъсне интимния момент между вас и половинката. В такива ситуации обикновено прекъсвате играта и вдигате телефона. Грешно! Преминете на тих режим, ако не искате, когато се върнете леглото, да е празно.

Сменяте бързо позите на всеки 30 секунди със сложни акробатични изпълнения. Тези акробатики не са за всеки и може да не допадат на партньора ви. Освен това прекъсвате удоволствието му, а и не е изключено да се нараните.

Възбудени сте толкова много, че говорите мили думи по време на секс. Страхотно, до момента, в който не объркате името на човека, с който сте под завивките. Това наистина е неприятна ситуация. Никой не би искал да чуе чуждо име вместо собственото си.

Не симулирайте оргазъм. Винаги могат да ви хванат в лъжа. Ако нещо не ви допада в леглото, просто споделете от какво имате нужда, за да достигнете кулминацията.

Не на грубите игри, освен ако половинката не го желае.

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase