Снимка: outnow.ch

Някои мъже обичат свободата си и своето лично пространство повече от всичко на света. Точно тези мъже не търсят сериозно обвързване, нито пък компания за цялата нощ. Те обичат да показват спалнята си на различни жени, но не и кухнята си на сутринта. Дори и най-изпечените мъжкари свалячи могат да изпитат известни затруднения с изпращането на поредната гостенка. Все пак жените търсят емоционална близост,след като са получили физическа такава.

В случай, че и вие сте от мъжете, които предпочитат да спят сами, ето няколко стратегии, които могат да ви избавят от присъствието на втори човек в леглото ви (поне докогато вие самите не го поискате):

1. Оправданието със сутрешните задачи. Това е едно от най-често използваните извинения. Кажете на жената, че всичко е било прекрасно, но сутринта трябва да ставате рано, защото ви се налага да свършите определено нещо (за по-голяма убедителност дайте точен пример). Ако сте късметлии, ще получите отговор от дамата, че тя също трябва да става рано и ще се разделите с усмивка на вратата. Въпреки това внимавайте с въпросното оправдание, защото винаги нещо може да се обърка.

2. Поставете си „диагноза“. Кажете на жената, която искате да изпратите, че сте сомнамбул. Може да ви звучи абсурдно и твърде невъзможно, но точно това е ключът към успеха. Колко мъже биха използвали подобно оправдание? Истината е, че почти никой. Поемете риска и действайте.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase