Снимка: outnow.ch
fallback

Когато се намирате в лоша връзка и чувствате, че може би е време да си тръгнете, дълбоко в себе си знаете, че именно това е правилното решение. Раздялата е трудно нещо и много хора не намират достатъчно сили и кураж да направят решаващата стъпка. Обикновено в този случай те измислят хиляди извинения, които да ги оправдаят.

Ето и кои са най-честите оправдания, приковаващи ви към неподходящия партньор и лошата връзка:

1. Наближаващи празници. „Почти Нова година е, не искам да бъда сам/а!“ - подобно извинение и всички производни на него са меко казано нелогично. Годината е пълна с всякакви празници – Коледа, Нова година, рождени дни, Великден и така нататък. Ако следвате правилото да не бъдете сами на някой празник, рискувате никога да не намерите подходящото време да си тръгнете.

2. Вашите необвързани приятели. Независимо какво говорят необвързаните хора и колкото и добре да живеят сами, всички мечтаят за подходящ партньор, от който да получават любов, уважение и разбиране. Вие предпочитате да бъдете с неподходящ човек, но не и като всички ваши приятели, които след няколко питиета започват да оплакват своя любовен живот.

3. Вашите обвързани приятели. Те също са недоволни от своите връзки. Ако си мислите, че е нормално всеки човек да се оплаква от партньора си, значи много грешите.

4. Общият домашен любимец. В някои връзки домашният любимец се превръща в дете. И двамата партньори искат да го вземат при себе си, но нито един от тях не се отказва от „правата“ върху кучето. Ситуацията с общо дете наистина е трудна, но тази с общия домашен любимец може да се реши много лесно, стига наистина да го искате.

5. Сексът. Отношенията ви вървят много зле, всекидневно се карате и в нито един момент не си представяте съвместно бъдеще със своя партньор. Въпреки това правите страхотен и редовен секс. Някак не ви се иска да се лишавате от него и затова избирате да правите компромиси с всичко друго.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

j5

преди 11 години

Имал е фирма, но поради лошо стечение на обстоятелствата е изгубил всичко.Сега няма нищо: къща,кола,дори едни свестни панталони. Има само 3 чифта чорапи, които е купил със свои пари. Всичко друго му е дадено от милостиви хора. Открихме се случайно в Нета.Разговаряхме и станахме близки.Чел е много, знае много, но е адски небрежен към себе си. Няма зъби, усмивката му е ужасна, но когато заговори стига до сърцето. Пише стихове, които всяка жена мисли, че е посветил на нея. Жените го харесват.А аз?

10

haha

преди 11 години

"Вашите обвързани приятели. Те също са недоволни от своите връзки. " По вашата логика всичко живо недоволно от връзката си , да се оставят и да обръщат резбата... *** *** ви статий

9

Анонимен

преди 11 години

поредната статия проповядваща егоизъм и егоцентризъм

fallback