11

j5

преди 11 години

Имал е фирма, но поради лошо стечение на обстоятелствата е изгубил всичко.Сега няма нищо: къща,кола,дори едни свестни панталони. Има само 3 чифта чорапи, които е купил със свои пари. Всичко друго му е дадено от милостиви хора. Открихме се случайно в Нета.Разговаряхме и станахме близки.Чел е много, знае много, но е адски небрежен към себе си. Няма зъби, усмивката му е ужасна, но когато заговори стига до сърцето. Пише стихове, които всяка жена мисли, че е посветил на нея. Жените го харесват.А аз?

10

haha

преди 11 години

"Вашите обвързани приятели. Те също са недоволни от своите връзки. " По вашата логика всичко живо недоволно от връзката си , да се оставят и да обръщат резбата... *** *** ви статий

9

Анонимен

преди 11 години

поредната статия проповядваща егоизъм и егоцентризъм

8

Врял и кипял

преди 11 години

9. Така или иначе ще го нараните, както и себе си, ако продължавате да сте заедно.Чудя се кой ви плаща за тия статии.

7

Врял и кипял

преди 11 години

тИАлото пак в акция.1. Намерете си друг/а за празниците.2. Не е лошо човек да е за малко сам, за да си избистри главата и да прави каквото си иска, няма нищо лошо в това.3. Важният/важната в случая сте вие, а не приятелите ви.4. Ама вие сериозно ли сте заедно заради домашният любимец???5. Страхотен и редовен секс можете да имате и в нова връзка.6. Под наем, ПОД НАЕМ!!! Айде стига с глупави оправдания, а?7. Няма подходящи моменти.8. Глупости на квадрати.

6

Анонимен

преди 11 години

4. Общият домашен любимец. къртите бееееееееееееее....

5

от 7

преди 11 години

В предишният пост имах в предвид ДО 5, а не ОТ 4 :) Извинявам се за което.

4

от 5

преди 11 години

Не само е грозно, но е и гнусно дори! Особено ако си някой, който се отвръщава от такива неща и е възпитавам малко по-консервативно(ако морала може да се нарече консервативен)!

3

от 3 до 4

преди 11 години

Прав си! Тук обаче нещата са по малко по-различен начин. Търпи унижения, изневери, обиди и експлоатация, като се самозаблуждава, че го обича или поне се опитва да заблуди околните. А истината все повече и повече си проличава каква е всъщност. Имоти, лично състояние и т.н За мен при такова отношение обич не може да съществува. Може и да греша, все пак не съм аз този който съди!

2

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 2Лично съм свидетел на едни такива. Просто нямам думи колко може да падне една жена в стремежа си към материалното...

1

Анонимен

преди 11 години

Коментирайте да се посмея малко де! :)