Снимка: outnow.ch

Ако сте влюбени в определена жена и тя олицетворява всичко, което някога сте искали, то трябва да се борите за нейното сърце, дори на пръв поглед тя да не изпитва същите чувства към вас.

Ако тя изглежда хладна към вашите опити да я ухажвате, дори да ви е казвала директно, че не се интересува от вас, пак има шанс да я спечелите. Разбира се, няма да е толкова лесно, но трябва да опитате всичко.

Ако сте готови да приемете това предизвикателство, то следвайте тези стъпки:

1. Спрете да я преследвате

Някои жени не обичат да бъдат преследвани. Те предпочитат сами да си избират към кого да насочат интереса си, а не да бъдат избирани. Затова играйте твърдо и започнете да спазвайте здравословна дистанция от жената на вашите мечти, като гледате да не изчезвате напълно от живота ѝ.

Разберете, че в момента тя на откликва на чувствата ви и се отдръпнете. Когато дамата реши, че сте се отказали от нея в романтичен план, може да ви даде шанс да бъдете неин приятел, а приятелството ви може да прерасне постепенно в нещо повече.

2. Отървете се от слабите си места

Ако смятате, че тя не харесва визията ви, посещавайте по-често фитнеса и скоро тялото ви няма да ѝ бъде безразлично. Важно е да не позволявате на това, че тя ви е отхвърлила веднъж, да повлияе негативно на самочувствието ви, защото така ще я отблъснете още повече. Замислете се и дали не сте бил твърде агресивни в ухажването си и дали това не я накарало да се чувства неудобно. Опитайте се да работите върху недостатъците си, без да мислите само за нея. Правете го за самия себе си.

3. Преобразете се.

Намерете си приятел - мъж или жена, който да стане нещо като ваш личен гуру-гид на модата. Същото важи и за прическата ви – посъветвайте се с някои фризьор, какво би отивало на лицето ви и променете нещо в тази насока.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 1 година

Здравейте намирам се в ситуация която момчето което харесвам,подточно искам да кажа че една фр ме съветваше и впоследствие стана така че тя почна да му се сваля а той напрактика почна да ме убижда за незначителни неща но как да си го върна?

23

Анонимен

преди 9 години

Максимално сбито. Имах подобен случай преди няколко години. Мацката не харесваше външния ми вид, но ме ценеше като приятел. Много време мина. Опитвах се да я спечеля - не стана. С друга стана обаче - нейна братовчедка (ирония на съдбата, може би). Мацката почна да ревнува и да ми се кълне в любов... Разбира се, имах още силни чувства към нея, но не се поддадох. Пет години по-късно - още съм с братовчедка и, а с мацката се превъзмогнахме (доколкото е възможно). Извод? Преценете сами :)

22

Анонимен

преди 9 години

21, по-просто трябваше да го опишеш :))) Да кажем само, че не искам други методи за транспорт, ще чакам да дойде пак същия автобус и този път се качвам.