Снимка: outnow.ch

Ако сте влюбени в определена жена и тя олицетворява всичко, което някога сте искали, то трябва да се борите за нейното сърце, дори на пръв поглед тя да не изпитва същите чувства към вас.

Ако тя изглежда хладна към вашите опити да я ухажвате, дори да ви е казвала директно, че не се интересува от вас, пак има шанс да я спечелите. Разбира се, няма да е толкова лесно, но трябва да опитате всичко.

Ако сте готови да приемете това предизвикателство, то следвайте тези стъпки:

1. Спрете да я преследвате

Някои жени не обичат да бъдат преследвани. Те предпочитат сами да си избират към кого да насочат интереса си, а не да бъдат избирани. Затова играйте твърдо и започнете да спазвайте здравословна дистанция от жената на вашите мечти, като гледате да не изчезвате напълно от живота ѝ.

Разберете, че в момента тя на откликва на чувствата ви и се отдръпнете. Когато дамата реши, че сте се отказали от нея в романтичен план, може да ви даде шанс да бъдете неин приятел, а приятелството ви може да прерасне постепенно в нещо повече.

2. Отървете се от слабите си места

Ако смятате, че тя не харесва визията ви, посещавайте по-често фитнеса и скоро тялото ви няма да ѝ бъде безразлично. Важно е да не позволявате на това, че тя ви е отхвърлила веднъж, да повлияе негативно на самочувствието ви, защото така ще я отблъснете още повече. Замислете се и дали не сте бил твърде агресивни в ухажването си и дали това не я накарало да се чувства неудобно. Опитайте се да работите върху недостатъците си, без да мислите само за нея. Правете го за самия себе си.

3. Преобразете се.

Намерете си приятел - мъж или жена, който да стане нещо като ваш личен гуру-гид на модата. Същото важи и за прическата ви – посъветвайте се с някои фризьор, какво би отивало на лицето ви и променете нещо в тази насока.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase