24

Анонимен

преди 3 години

Здравейте намирам се в ситуация която момчето което харесвам,подточно искам да кажа че една фр ме съветваше и впоследствие стана така че тя почна да му се сваля а той напрактика почна да ме убижда за незначителни неща но как да си го върна?

23

Анонимен

преди 11 години

Максимално сбито. Имах подобен случай преди няколко години. Мацката не харесваше външния ми вид, но ме ценеше като приятел. Много време мина. Опитвах се да я спечеля - не стана. С друга стана обаче - нейна братовчедка (ирония на съдбата, може би). Мацката почна да ревнува и да ми се кълне в любов... Разбира се, имах още силни чувства към нея, но не се поддадох. Пет години по-късно - още съм с братовчедка и, а с мацката се превъзмогнахме (доколкото е възможно). Извод? Преценете сами :)

22

Анонимен

преди 11 години

21, по-просто трябваше да го опишеш :))) Да кажем само, че не искам други методи за транспорт, ще чакам да дойде пак същия автобус и този път се качвам.

21

Анонимен

преди 11 години

Само пълен *** би се натискал там където не го искат. Лично аз мразя такива мъже, дето не разбират от дума. Той си мислел, че се правя на недостъпна - ми в очите ли да ти кажа, че не мога да те дишам и да те гледам, че да ме разбереш? Когато една жена иска да е с един мъж тя самата откликва или дава сигнали на този човек, когато не иска също дава ясно да се разбере, че ако ще и на самотен остров да остане пак няма да е с тоя дето й се натяга.

20

До Анонимен 19

преди 11 години

Когато изтървеш влака(автобуса, тролея, трамвая), какво правиш? Ако си много закъсал хващаш такси (от пиацата:)), в противен случай чакаш, търсиш и се качваш на следващия. Има и още един случай, вървиш пеша и си държиш чадъра или чантата с ръка.

19

ha ha

преди 11 години

като се надува, ще си легне не сресана. то и за това има толкова стари моми и ергени, защото все избират, идеални хора няма, има взаимни компромиси.

18

Анонимен

преди 11 години

А ако преди не сме и обърнали внимание, а сега я искаме, какво да правим :)))

17

Анонимен

преди 11 години

Като и изпееш не съм умрял за твойта слива мирилзлива и и пожелаеш да си свари боб във нея , после чупиш огледалото за обратно виждане и напред

16

Анонимен

преди 11 години

Тия методи не работят, има само един начин> пробваш веднъж, пробваш втори път, пробваш трети път ... ама с вече друга и винаги става.

15

Гошо

преди 11 години

14, не любовен, а сексуален, нека да наричаме нещата с истинските им имена, а относно останалото - няма гаранция, че ако нещо се е случило веднъж, няма да се случи втори път, но пък има гаранция, че ако стане втори път, ще има и трети.

14

Анонимен

преди 11 години

Написаното в статията е пълна глупост.Начина е друг - разберете какво най-много не харесва тя в себе си и си намерете друго гадже, в което точно това е перфектно. Останалото ще се получи от самосебе си.Разбира се това ще прецака другото момиче, ама какво да се прави - живота не е справедлив.

13

Анонимен

преди 11 години

Ако ви е отхвърлила веднъж, дори да имате някакъв любовен романс, ще ви отхвърли втори път.

12

Прогледнал

преди 11 години

Магията на една жена изчезва, когато зърнеш "другия". Другото, което трябва да осъзнаеш е че "Не е само ТЯ".

11

Пантелей Пътник

преди 11 години

Хайде пак поредните клишета."...може да ви даде шанс да бъдете неин приятел" - в положение на конфликт на интереси? Хайде бе!!!"Отървете се от слабите си места" - човек, който винаги излиза от такава ситуация първо с "в мен ли беше проблема" си остава мачкан цял живот."Преобразете се." - и в овча кожа, вълка си остава вълк.Най-важното е човек да остане себе си, ако човека отсреща не ви оцени така, никога няма да го направи. В крайна сметка има достатъчно други хора...

10

az

преди 11 години

КОГАТО НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ НЯКЪДЕ , ПРАВИ ВИ ЖАЛКИ ФАКТА,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ НАТИСКАТЕ !!

9

bla bla

преди 11 години

Ако не прекъснато си пишете, чувате и комуникирате, а тя се прави на луда и играе ролята на прятел. Спирате да вдигате телефона спирате да пишете и се наслаждавате на започващия филм :D

8

Разбирачев

преди 11 години

Пълни глупости - основното е да си останете себе си - не се променяйте, имайте достойнство и чест. Може да приложите разби дребни хитринки - винаги да бъдете на супер нивото, на което можете да бъдете, стига да поискате или пък да я накарате да ревнува, но това е нож с две остриета.

7

kir4o

преди 11 години

В днешно време 90% от момичетата са *** и не си заслужават такива предизвикателства.

6

Анонимен

преди 11 години

лелееее...какви тъпотии!!!

5

Купидон

преди 11 години

Не се хабете, нямате шанс! Вероятно вече е разбрала, че не сте и богат.