Снимка: sxc.hu
fallback

Ако все още не сте намерили своя г-н Идеален и смятате, че имате шанс да го откриете и да си го изберете онлайн, то бъдете много внимателни. Ако ще се гмурвате във виртуалния басейн на запознанствата, то трябва да знаете как да пресявате кандидатите още на първата среща с някои от тях.

Даваме ви няколко бисери на мъдростта за видовете мъже, които можете да срещнете в сайт за запознанства, като сме ги приравнили към различни видове риби. Този списък ще помогне на всички прекрасни, необвързани дами, които търсят своята сродна душа сред необятното море от кандидати, да намерят вярната посока и да знаят кого да избягват.

1. Рибата – балон

Този човек мъж иска едно нещо от вас и то се намира под полата ви! Той ще дойде на срещата бърз и силен и дори може да се дегизира като г-н Добряк, но скоро ще разкрие своята отровна и извратена същност, защото няма време да чака, а ще иска да си получи своя секс.

Ако един мъж не знае, че чакането за ласките ви си заслужава, то по-добре не се занимавайте с него!

2. Рибата клоун

При този мъж всичко е на шега, включително и вашето запознанство. Ако излезете с него, най-вероятно той ще бъде заобиколен от приятелите си и ще се държи палаво по детински. Това поведение е противно за доста жени, които си търсят сериозен партньор, а не син в тинейджърска възраст.

3. Морската звезда

Всяка жена заслужава да бъде третирана като принцеса, да бъде обожавана и уважавана. Мъжът морска звезда никога няма да направи това, защото той е твърде самовлюбен в себе си. Той държи неговата нарцистична личност винаги да блести и да доминира и няма да допусне, вие да му отнемете блясъка пък дори и за веднъж.

На първата ви среща този мъж няма да ви попита нито един въпрос за вас самата, а цяла вечер ще говори само за себе си. Вие преценете дали да излизате на втора среща с такъв екземпляр.

4. Мидата

Този мъж може да изглежда приятелски настроен в началото на първата ви среща, но когато разговорите ви започнат да стават по-задълбочени и когато вие проявите интерес да научите нещо повече за него, той много бързо ще си затвори черупката и ще започне да се държи потайно, мълчаливо и подозрително.

Ако търсите искрени и открити взаимоотношения – намерете си някой друг! Все пак имайте едно наум с този мъж. Може в черупката му да се крие истинско съкровище!

Останалите типажи вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 11 години

Поредната сексистка статия. Забележете, че няма нито един положителен образ. И не, няма да ида на сайта на тИАлото.

13

Жена на място

преди 11 години

До Мъж на мястоПо-очевидното е, че ти липсва чувство за хумор, а за интереса към мен не се притеснявай!

12

Анонимен

преди 11 години

идеален и подходящ са 2 различни неща. тези, които си търсят принц, да не забравят, че баща им трябва да е крал и да дава 1/2 царство за зестра.

fallback