Снимка: outnow.ch
fallback

Случвало ли ви се е да срещнете г-н Идеален, но когато се озовете в леглото, той вече да не ви се струва толкова съвършен? Все по-трудно е човек да намери своята „сродна душа", но пък не може да си кривим душата и да бъдем с човек, който по характер олицетворява всичките ни мечти, но представянето му в секса е ужасно.

Какво следва тогава?

Вместо да бързате да го напуснете или пък да отказвате да спите с него поради някакви нелепи причини, което неминуемо ще доведе и до края на взаимоотношенията ви, опитайте да подобрите сексуалния си живот. Изневярата не е опция, защото рано или късно се разкрива и тогава нещата между вас ще станат много по-грозни от обикновената сексуална несъвместимост.

Ето ги различните типове мъже, които са истинска катастрофа в леглото и какво можете да направите, за да промените това.

Г-н Шумния: Той не спира да крещи вашето име наред с други неща и настоява и вие да викате постоянно неговото по време на секс.

Как да промените това: Кажете му го (по-нежно първия път, а ако се налага после повишете глас), че има разлика между секс с мръсни думички и обикновен шум. Обяснете му, че бихте искали поне веднъж да пробвате по друг начин, който може да ви хареса. Не започвайте с приказките по време на самия акт, а изчакайте след него.

Г-н Пасивния: Той е мързелив и предпочита почти да не мърда. За него секс означава да легне по гръб, а вие да свършите всичко останало.

Как да промените това: Накарайте го да разбере, че освен отгоре, обичате и други пози и няма да е зле да експериментирате с тях от време на време. Нека той се почувства като мачо, като мъжкар и му кажете дори, че може да прави, каквото си иска с вас, за да го мотивирате да се размърда (не се притеснявайте, че ще стигне прекалено далече, все пак е мързелив).

Г-н Нетърпелив: Той винаги бърза – и с любовната игра, и със самия акт. Сякаш някой го гони и всичко е по график. Често той успява да свърши, а на вас ви трябва време за вашия оргазъм, но уви, няма кой да ви го даде.

Как да промените това: Определете някои правила. Кажете му, че той не може нито да ви докосва, нито целува през първите 10 мин. Използвайте ги, за да го дразните, да си играете с тялото му, което ще ви даде време да се възбудите още по-силно. При редовна практика той ще се научи да се наслаждава на тези моменти и ще чака търпеливо, докато дойде времето да вземе своето. Ако това не проработи, просто го вържете.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

of

преди 11 години

Аман от еманципация :)

54

до 58

преди 11 години

Разцепиха ли ти долината на шоколада ?

53

Мунчо

преди 11 години

Когато "идеалният" партньор те омагьоса с вълшебната пачка, доста от изискаванията остават на заден план, а какво остава за провала цитиран в статията, който не е от значение - винаги можеш да си намериш нещо за една вечер, докато друг те издържа...Това по-гора е мечтата на повечето "модерни" мацки, което според мен е жалко.

fallback