Снимка: sxc.hu

Ако мечтаете да ви ухажват със стил, да ви водят на скъпи СПА почивки, да ви подаряват луксозни бижута, да посещавате гурме ресторанти и т.н., ще трябва да си намерите и богат ухажор. Много необвързани жени се оглеждат за такъв, но по-важното е да знаят къде точно могат да се запознаят със заможен мъж.

Едва ли в съседното кафене или в кварталния хранителен магазин ще попаднете на такъв екземпляр от мъжки пол. Богатите мъже обикалят специални места, когато не са затворени в офисите си, в стремеж да спечелят още повече пари.

Ето и няколко места, където можете да опитате късмета си в намирането на необвързан богаташ.

1. В най-модерните барове/ресторанти

Ако искате да срещнете успешен бизнесмен, който разпуска след работния ден, целете се към най-популярните заведения в града, където знаете, че се събират адвокати, банкери, предприемачи и т.н. на по питие след тежкия работен ден. Но трябва и да знаете кога да отиде, тъй като е малко вероятно да срещнете много хора в разгара на работния ден. Късно вечер, особено към края на седмицата е най-добрият вариант да пробвате късмета си.

2. В голф клубовете

Голф клубовете постепенно се превръщат в популярни свърталища на успешни бизнесмени и мениджъри, където те се запознават и се договарят за различни сделки. Членството в такива клубове като цяло е скъпо удоволствие, но можете да идете в компанията на свой, богат приятел или като гост, който иска да се научи да играе голф. Времето и тук е важен фактор. Ходете в късните следобеди или сутрин през почивните дни. Тогава е най-вероятно да срещнете мъже с власт и пари.

3. По премиери и партита за ВИП персони

Ако искате да срещнете свободен богаташ, най-доброто място е да се мотаете по събития и партита, на които присъстват известни личности. Всички купони, свързани с развлекателната индустрия - филмови и театрални премиери, церемонии за раздаване на награди, фирмени партитата на големи компании и т.н. Ако можете да си намирате покани за най-горещите мероприятия – супер, ако не - намерете си приятели, които да имат достъп до тях и да нямат нищо против да ви взимат.

4. В луксозните спортни центрове

Мъжете с пари обикновено са и любители на спорта и се грижат за външността и формата си в спортните зали от най-висок клас. Така че слагайте маратонките в сака, облечете най-сексапилния си спортен екип и се отправяйте към най-лъскавия фитнес център в града. Другият вариант е да започнете да игрете скуош или тенис.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase