Снимка: sxc.hu
fallback

Понякога се случва да мине дълъг период от време, в който така и не успявате да намерите подходящ партньор.

Запознавате се с различни мъже, излизате на срещи, но нещата не се получават. В един момент вие просто се обърквате и загубвате ясна представа какво искате от мъжа до себе си. Добрата новина е, че това състояние няма да трае вечно. Когато дойде точният момент, вие сама ще го усетите.

Ето и кои са четирите ясни знака, показващи, че сте готова за истински, стабилни и здравословни взаимоотношения:

1. Мислите по-трезво, а не се подавате на увлечението

Много лесно е да харесате някой добре изглеждащ, мил и интелигентен мъж, нали? В началото всичко е като в приказките, вие летите в облаците, докато много скоро крилата ви не бъдат прекършени. От страхотното поведение на мъжа в началото няма и следа и той се превръща в поредното разочарование. Когато дойде времето и осъзнаете, че не е важно само да сте силно привлечени към някой красавец, вие сте готови за едни по-дълбоки взаимоотношения.

2. Добротата и отношението стават все по-важни за вас

Когато изгубите интерес към краткотрайните авантюри, обикновено започвате да чувствате известна празнота в живота си. Имате нужда от тръпка, нещо вълнуващо, но пък се страхувате да не бъдете наранени отново. С течение на времето вие започвате да давате приоритети на съвсем различни неща - доброта, мило държание, съобразителност и емоционално съвместимост. Обикновено тези качества се развиват и засилват с течение на времето, като носят чувство на обич и спокойствие.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Мъж

преди 11 години

Алооо, кво е тва:"Запознавате се с различни мъже, излизате на срещи, но нещата не се получават."Не искам да се запознавам с мъже :) Или жърналистченцата искат :D :D :D

7

Анонимен

преди 11 години

Жената не търси самоувереност, тя търси сигурност. Има изключения, които се интересуват от наистина стойностни неща като отношение, добрина, възпитание...За съжаление в условията на икономически упадък тези жени са рядкост и залагат на "сигурността", която разбира се е относителна :)

6

Анонимен

преди 11 години

Най-здравословни са памучните връзки, а не силоновите.

fallback