Снимка: Reuters
fallback

Интересен факт е, че в САЩ има повече закони, които засягат сексуалното поведение, отколкото има общо в целия Европейски съюз. Човек в САЩ дори може да си помисли, че някой си прави лоша шега с него.

Нека сега в името на закона отделим минутка мълчание (по-скоро предизвикано от онемяване) и прочетем за какво можем да бъдем наказани в Щатите.

В Мериленд – Целувка, продължила повече от минута, се води за нелегална.

В Уайоминг – Нелегално е да се прави секс в хладилно помещение. (На кого дори би му хрумнало подобно нещо?)

Във Вашингтон – Полов акт, който е извършен в поза, различна от мисионерската, е нелегален.

В Алабама – Всякакъв вид секс играчки са забранени.

В Джорджия – Освен ако не си сключил брак с някого, е нелегално да правиш секс с него.

В Индиана – Оралният секс е забранен и рискувате свободата си, ако престъпите закона. Чудно е само как ще бъде установено престъплението.

Още интересна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 11 години

До До 26Макар и с голямо закъснение, ако все още някой чете това - ефекта от забраната да се пие алкохол до 21 години се вижда най-добре на нащо черноморие и за да не пият тийнейджърите алкохол, най-добре да ги изпратиме на война, било във Виетнам, било в Афганистан, или някъде другаде, та да ги изтрепят, а ние спокойно да си правиме милиардите на техен гръб, това ти го казвам, като един Българин, Американецо!

28

Анонимен

преди 11 години

Целта на тази статия е да бъде забавна, евентуално. Тука пак се почнаха дълбокомислени спорове и анализ на правни системи. Липсва само Марио

27

Анонимен

преди 11 години

Първо, не съм "многознОйко". Второ, мен едно време ме взеха в БГ армията преди навършени 18 години. Забележи, взеха ме, не съм постъпил доброволно. Второ, пак не си проверил добре фактите. Възрастта за доброволно постъпване в УС армията 18 години. Може и 17.5 години със писмено съгласие от родителите.P.S. : Нещо да имаш да кажеш за 21 г и пиенето?

fallback