29

Анонимен

преди 11 години

До До 26Макар и с голямо закъснение, ако все още някой чете това - ефекта от забраната да се пие алкохол до 21 години се вижда най-добре на нащо черноморие и за да не пият тийнейджърите алкохол, най-добре да ги изпратиме на война, било във Виетнам, било в Афганистан, или някъде другаде, та да ги изтрепят, а ние спокойно да си правиме милиардите на техен гръб, това ти го казвам, като един Българин, Американецо!

28

Анонимен

преди 11 години

Целта на тази статия е да бъде забавна, евентуално. Тука пак се почнаха дълбокомислени спорове и анализ на правни системи. Липсва само Марио

27

Анонимен

преди 11 години

Първо, не съм "многознОйко". Второ, мен едно време ме взеха в БГ армията преди навършени 18 години. Забележи, взеха ме, не съм постъпил доброволно. Второ, пак не си проверил добре фактите. Възрастта за доброволно постъпване в УС армията 18 години. Може и 17.5 години със писмено съгласие от родителите.P.S. : Нещо да имаш да кажеш за 21 г и пиенето?

26

анонимен

преди 11 години

Подкрепям цялата статия.

25

До 21

преди 11 години

Прав си многознойко. Но защо нищо не каза за 17-годишното пушечно месо, умнико?

24

До 26

преди 11 години

Прав си, така е. Но ако си дадеш малко труд да проучиш кога и защо законът за забрана за пиене до 21 г е бил приет и какъв е бил ефекта от прилагането му, може и да си промениш малко мнението.А иначе само с голи констатации и без познаване на материяти си оставаме като "ЕДИН БЪЛГАРИН" по долу - "МоЩТни демАкрати" и многознайковци.

23

maia

преди 11 години

to4no taka e, kakto e obqsneno v komentarite na ЮРИст /19 i 20/taka 4e statiqta e bezpolezna

22

Анонимен

преди 11 години

САЩ са най-сбърканата държава, пример - на 17 години ги взимат в армията и ги пращат на война, а до 21 години не ги пускат в заведения и не им дават да пият алкохол

21

Анонимен

преди 11 години

" В Уайоминг Нелегално е да се прави секс в хладилно помещение. (На кого дори би му хрумнало подобно нещо?) "Колкото и да не ви се вярва, практиката е показала, че там има нужда от такива закони, затова и ги има.

20

добре!

преди 11 години

Е, Бил Клинтън обедини всички забранени видове секс.

19

Анонимен

преди 11 години

тия малоумщини откъде ги вадят нашите измислени журналисти, дето се чудят каква по-*** простотия да напишат..

18

До ЮРИст

преди 11 години

Бре, простотията какъв адвокат си намери... Пикая на смотаната им правна система, в която един сенилен *** може да се превърне абсурда в норма. Пикая на съда им, в който наивни правно неграмотни заседатели се вербуват с холивудско театралничене. Пикая и на адвокатите, които тлъстеят от преливането на пусто в празно, облагодетелствани от абсурдите.

17

Анонимен

преди 11 години

i mnogo hora iskat da jiveat vav amerika as 6te jivea vav balgaria 4e si e....ba kadeto si iskam i kakto si iskam

16

Вувузела

преди 11 години

Колежке това че не са те е шпатловали скоро не значи че и другите сме така , аз поне не мога да се оплача........:-РР

15

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 11 години

САЩ е една от най-антидемократичните и мракобесни страни в света.Мощтните им пропагандни институции упорито налагат на хората по целия свят, че САЩ е бастион на свободата и демакрацията.Това е абсолютна илюзия.Истината е точно обратната на този пропаганден блъф.

14

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ duhayyy kapchiiiik

13

Анонимен

преди 11 години

BTW ... това за мисионерската поза го има и в България, ако извършите сексуален акт в поза различна от нея, могат да ви осъдят за "непристойно поведение и разврат". Законът респективно е от около 100 години ;)

12

димо

преди 11 години

САЩ и тяхната демокрация!

11

$

преди 11 години

Нация от ненормалници! Явно там на почит е хомосексуализма, отколкото нормалните отношения между мъже и жени.

10

Bai-Hui do 7

преди 11 години

По - логичен ще е въпроса "оралния секс любов ли е ?"