Снимка: outnow.ch

Никой не иска да го правят на глупак, но истината е, че много мъже се заблуждават като видят, че някоя жена се върти около тях, закача ги непрекъснато и ги гледа с игрив поглед. Много бързо, част от тези мъже започват да се чувстват специални, да се движат с по-високо самочувствие и да си въобразяват, че въпросната дама е лудо влюбена в тях.

Ако си паднете по такава жена, първо се убедете, че тя не е серийна флиртаджийка или опасна манипулаторка и че наистина има интерес само към вас. Имайте предвид, че има жени, които парадират със своята женственост, сексуалност и уязвимост, за да получат каквото искат от мъжете, но без да имат никакво намерение да бъдат с тях в романтичен план.

Това много лесно можете да го разберете, като проявите по-силен интерес към нея. Ако тя внезапно охладнее, забрави за закачките и ви каже с мила усмивка: „Мислих, че сме само приятели!", всичко е ясно.

Дали има опасност обектът на интереса ви да е жена, която постига с флирт всичко, което среща в житейския си път и към която по-добре да не насочвате намеренията си, можете да разберете от тези 10 признака.

1. Тя има подозрително много приятели-мъже, които често я наричат с мили прякори като „коте", „сладурче" и т.н. Всички тези мъже се надпреварват да угаждат на всеки неин каприз.

2. Тя няма изобщо или има много малко приятелки-жени и то такива, които не могат да ѝ бъдат конкуренция за сърцата на мъжете.

3. Тя не обича да говори за личния си живот и постоянно се прави на недостъпна и мистериозна.

4. Тя никога не казва дали ви намира за привлекателен. Това е признак, че не е искрено привлечена от вас, а по-скоро ви използва за забавление.

5. Тя продължава да се закача с вас, но не дава никакви признаци, че иска нещо повече (например, да я изведете на вечеря или на кино.)

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase