Снимка: sxc.hu
fallback

Казват, че любовта е прекрасна и красива и прави човека истински щастлив. Когато обаче тя е несподелена, обикновено е източник само на негативни емоции и болка.

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована и не ви иска в живота си, трябва да се стегнете и да гледате напред. Все пак животът не свършва с отказа.

Къде бъркате?

Повечето мъже имат голямо его и си мислят, че са безпогрешни и перфектни. Дали това обаче е наистина така, не може да се съди само по собственото им мнение. Смятате ли се за най-готините в офиса, в блока или във фитнеса? Замислете се дали вашата собствена представа за вас самите съвпада с представата и на околните. Просто проверете действителността и гледайте трезво.

Понякога просто нямате друг вариант

Често срещана ситуация е мъж и жена да имат някакъв вид връзка, но нещата между тях да не са напълно изяснени. Тъй като реално и двамата са свободни, в даден момент жената започва да се вижда с друг мъж. Защото другият я иска и отношенията между тях могат да се дефинират. А жените, в повечето случаи, търсят сигурност.

Ако сте попадали в такава ситуация, но не сте били „другият“, а първият мъж, нямате друг избор освен да я пуснете. Когато сте имали възможност да бъдете наистина с нея, не сте го направили. По-късно осъзнати и признати чувства често не вършат работа.

Пет неща, които трябва да запомните:

1. Понякога тя наистина може да ви харесва само като приятел. Това, че ви казва, че сте страхотни не означава, че иска да излезе с вас или да имате връзка.

2. Ако жена флиртува с вас, в повечето случаи това не е нещо специално. Тя може и да е привлечена от вас, но въпреки това да не иска да се срещате.

3. Животът може да е непредсказуем и нечестен. Трябва да го приемете, да не се оплаквате и възможно най-скоро да се справите с това.

4. Предпочитания и избори. Всеки човек, независимо жена или мъж, има правото да харесва или не някого и да реши дали да се вижда с някого или не. Представете си, че жена, която не харесвате изобщо ви покани на среща. Е, вие няма ли да откажете също?

5. Научете се да се освобождавате от гнева. Ако сте разстроени и ядосани, това със сигурност няма да ви помогне. Понякога печелите нещо, понякога губите. Това е правилото на живота.

Как по-лесно да преодолеете жената, която не ви иска, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

ЖУЖА

преди 11 години

НАСИЛНИК КОМПЛЕКСАР И НЕДОРАЗВИТ ГЕЙ !

101

SANQ

преди 11 години

XA XAXA E TO4NO VZEHTE MI DUMITE OT USTATA PREODOLEI ZAGYBATA NQMA KAK NQMA NA4IN !!!!!!

100

батко владко

преди 11 години

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована. не му мислете наемете си ***, така ще ви е кеф че няма си спомни6 за нея

fallback