Снимка: sxc.hu
fallback

Егоистите винаги са много мили и приятни. Именно защото добре се прикриват, за съжаление няма как да разберете от началото, че си имате работа именно с такъв човек. С напредване на времето обаче вие ще започнете да губите своята емоционална сила и ще се чувствате все по-безпомощни.

Как да се справите с егоистичните хора?

Ако последното ви гадже е било самовлюбено и егоистично и ви е наранило, не се обвинявайте за това. Нямате вина, че не сте видели знаците. В началото никой не осъзнава, че започва отношения с такъв тип човек. Когато след време разберете в какво сте се забъркали всъщност, едва ли ще имате силата да промените ситуацията.

Какво прави един човек егоист?

Егоистичният човек се интересува единствено от собственото си удоволствие, без да го е грижа за чувствата на отсрещния човек. Обикновено ви отделят време само когато е удобно за тях. Егоистичните хора са добре възпитани и приятни, но те ще се държат добре дотогава, докато не получат каквото желаят от хората около тях.

Мисленето на егоистичния човек

Една връзка е обмен на емоции и за да бъдат и двамата партньори щастливи, всеки трябва да получава, колкото дава. Когато балансът се наруши, започват проблемите и разочарованията. Когато имате връзка с егоист, в един момент той ще спре да ви дава нужното внимание и обич, заради което у вас винаги ще стои чувството на слабост, нещастие и недооценяване.

Знаците, по които може да разпознаете егоистичния човек, прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Сс

преди 7 години

Ами да гледам детето и а да се сърди че ходя да виждам моето.....не егоист ами *** беше мамка и ***

26

mngb

преди 11 години

И аз познавах една самовлюбена егоцентричка!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Аз имах един егоист до себе си - бившата. Така и не се хвана да работи за 10 г. "В САЩ жените не работели..." Сега го отнася настоящия на бившата. Да е жив и здрав, ама е много ***! ХАХАХАХАХАЧе вече бившата е и стара чанта - мачкан лак - никакви силикони не помагат...

fallback