Снимка: outnow.ch

През последните години гейовете завзеха света. Мъжете се разтревожиха, защото вниманието на жените им е обсебено от тези фини господа – не в сексуален смисъл, а в приятелски. Но си е кофти да откажат на един хетеросексуален мъж среща, заради уговорка с хомосексуалист, нали?

Отделно филмите допълнително „промотират" този тип отношения, тъй като в почти всеки нашумял сериал (Сексът и градът, Отчаяни съпруги, Грозната Бети и т.н.) има по един хомосексуалист, който внася свежест и хумор в продукцията и окуражава главната героиня.

И ето как повечето жени си мечтаят за дружка от мъжки пол, с която да се държат, както с най-добрите си приятелки.

Какво кара жените да бъдат привлечени като магнит от гейовете, а пък мъжете не намират сродна приятелска душа в лесбийките? Ето с какво хомосексуалистите печелят по точки пред мъжете:

Чувство за стил и мода

Колко пъти сте виждали зле облечен гей? Като изключим някои родни „величия", които целят с облеклото си да привличат внимание и да сеят скандали, които да ги задържат във фокуса на новините, почти всички хомосексуалисти изглеждат безупречно – чисти, добре ухаещи, сресани и в час с последната мода.

Гейовете имат вроден вкус към модата. Те от малки залитат по нея и в съзнанието си мислят като жени – кое си отива, каква е материята, колко е модно. Ако имате приятел хомосексуалист, все едно си имате личен стилист. Той няма да ви излъже дали изглеждате зле (наистина са прекалено директни понякога), ще ви посъветва и освен това ще ви заведе на места за пазар, които дори не сте и подозирали, че съществуват.

Физическа поддръжка

Освен вкус към облеклото, хомосексуалистите държат да изглеждат добре и без него – приятен загар, мускули (не като на професионален бодибилдър), изрядна коса и никакви косми... поне по краката. Жените са суетни по природа и обичат да са обградени от красиви неща.

Затова не се изненадвайте, че те открито се фукат със своите приятелки...приятели гейове.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase