Снимка: nikkibeach.com
fallback

Свързваме лятото с ваканция, излежаване на плаж, партита и т.н., но то е подходящ сезон и за създаване на социални контакти, които може да са ни от полза и в професионален план.

Ето някои идеи за създаване на контакти през топлия сезон:

1. Използвайте събития на открито, за да се свържете с хора с подобни на вашите интереси. Дънкан Матисън, кариерен консултант, споделя, че веднъж, когато е бил на сърф в океана, се е натъкнал на стар познат от неговата професионална среда. Дънкан споменал, че си търси работа, а неговия познат му казал, че в компанията, в която работи търсят хора с неговия опит и квалификации. И така един случаен разговор на плажа довел до нова работа за кариерния консултант.

2. Организирайте събиране на вашите познати и приятели в местен бар или във вашия дом, за да стимулирате създаването на мрежа от полезни контакти. Може да помолите и вашите познати да доведат някой с тях, който би искал да завърже нови запознанства. Но най-добре е да направите събирането с не повече от 20-30 души.

3. Заговорете други родители. Ако заведете децата си на басейн, на плаж, на къмпинг или просто в парка и там има други семейства с техните деца, използвайте възможността да се запознаете и вие покрай децата си с потенциални приятели или бизнес партньори, като започнете разговор за децата и после разширите кръга от теми.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

дърт педеруга

преди 11 години

Извдете си го и го размахайте на улицата - ще създадете доста повече социАНАЛни контакти

9

dafuq

преди 11 години

Всеки гей се стреми да разшири кръга на своите приятели!

8

Анонимен

преди 11 години

Добре, че е вчера.бг, че иначе ще си умра несоциален и без никакви контакти... :)))

fallback