Партньорите часто лъжат, за да спестят скандала. Снимка: Reuters
fallback

Всяка десета жена във Великобритания лъже за бройката на мъжете, с които е спала пред новия си партньор, показват последните проучвания.

Изследването на Острова показва още, че младите жени са двойно по-склонни да понамаляват бройката на сексуалните си партньори, отколкото улегналите дами.

Проучването показва и друга "пестеливост" на жените с цифрите – те крият доста старателно сумата, която харчат за дрехи. 26% не биха споделили колко пари остават в моловете.

20 на сто пък признават, че лъжат за теглото си, докато едва 6% свалят няколко годинки от възрастта си.

Проучването показва, че все пак мъжете са по-големите лъжци. Те "спестяват истината" средно по 650 пъти годишно, докато дамите – 537.

Най-често срещаните лъжи са свързани с причините за закъсненията им или преструвките, че са се прибрали по-рано, отколкото в действителност.

20% от мъжете признават, че лъжат за количеството алкохол, което са изпили.

Един на всеки петима лъже, за да си спести драмата с крясъци, а други – защото се чувстват като на разпит от семейството и близките си.

Проучването посочва още, че британците лъжат за най-разнообразни неща, а най-често жертва на скриването на истината стават най-близките им хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

John

преди 11 години

Ей тук се е напълнило с ку.ви които дават акъл как да се живее!Който иска да се жени за *** и да се тъпче там дето са минали десетки преди него - негов си избор.Респект към всеки търсещ чистотата, непорочността и скромността.Хората с ценности - не се срамувайте да бъдете такива - другите се самонаказват цял живот и живеят с последствията от гршните си избори.Не приемам съвети от хора без ценности.

112

лай-лай кучка

преди 11 години

до 136За това се внимава с доверието.Не се предоверявай и винаги с "едно на ум".

111

до 146

преди 11 години

Когато се появи детето тя рабира, че за разлика от майчините чувства всички други чувства са преходни. Кръвната връзка си е кръвна.......и оставила детето в контейнера за ***...Нека не генерализираме. тоест...не винаги, когато жена прави секс влага чувства.Мадам Идеална

fallback