Снимка: Reuters
fallback

Ако има нещо, което мъжете винаги се чудят, то това би било защо жените не могат да участват продължително в чисто сексуална връзка, без да преминават през емоционалната фаза. „Рано или късно всяка жена иска да имаме по-дълбоки отношения, независимо че сме се разбрали за нещата още в началото!", оплакват се мъже, които се чувстват измамени от поредната жена, която не е успява да раздели секса от чувствата си.

Може би някои дами се самозаблуждават, че креватните приключения са сигурен ескалатор към олтара, но повечето съвременни жени са съвсем наясно с разликата между секса и любовта.

За да няма наранени и измамени, трябва да се спазват някои прости правила.

Прочете какво не трябва да казвате и правите на една жена, за да си остане неангажиращият секс просто секс и за да предотвратите нейното страдание на финала.

Нямайте време за любов

Изберете жена, която също като вас няма време за връзка, тъй като е заета с работа, семейство, учене и т.н., но пък няма против да се отдава на някои плътски удоволствия.

Всеки понякога има необходимост да почувства топлината на друго тяло до своето, но не бива, ако намеренията ви са други, да превръщате ситуацията в нещо повече от това, което е. Бъдете конкретен и ясен още в началото. Избягвайте вечерите на свещи, ходенето на кино и разходките в парка.

Избягвайте да казвате двусмислени неща

Не се дръжте със своята избраница за неангажиращ секс двусмислено.Тя трябва да е наясно според вашето поведение точно какво място заема в живота ви. Това не означава да ѝ оставяте пари на нощното шкафче на тръгване, но и не се гушкайте дълго след секс, увлечени в приказки за жената на мечтите ви.

Не повдигайте теми, който биха я подвели, че търсите нещо повече от горещ сеанс от време на време. Жените се гордеят с факта, че могат да четат между редовете, за това имайте го предвид, когато вметнете: „Когато имам деца един ден, искам те да спортуват активно", защото тя вероятно ще чуе: „Искам ти да станеш майка на децата ми".

Бъдете внимателен, защото нещата, които мъжете казват между другото и смятат за невинни, минават през аналитичния мозък на жената в съвсем различна форма. Така че постсексуалните разговори в леглото са на ваша отговорност.

Не ѝ купувайте подаръци

Освен ако не планирате да купите секс играчка или някакво сладострастно олио за горещ масаж за бъдещите ви хоризонтални приключения, избягвайте да ѝ правите каквито и да било лични подаръци.

Ако ѝ купите три бели орхидеи, защото тя последния път ви е споделила, че орхидеята е любимото ѝ цвете, дамата ще предположи, че я ухажвате и искате от нея повече от секс. А кой знае... може би ако сте ѝ купили нещо, което знаете, че тя харесва, може би наистина искате повече от това...

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Mimi

преди 11 години

Толкова е тъжна тая статия... :(( не разбирам как може да има САМО с*кс... добре нали за да има с*кс, трябва да има някакво привличане... това са толкова нормални неща - привличане->с*кс->привързаност, близост->връзка...според мене така трябва да се случват нещата.Е за жалост на мен ми се случва точно това в момента... Много ми е тъжно, че много пъти водихме тоя разговор и се карахме дори... но моят човек все твърди, че не иска връзка.... не разбирам защо... с кое не съм заслужила да имам...

89

Аз казах!

преди 11 години

Аз в момента имам точно такава неангажираща връзка и сме се разбрали като големи хора , които освен че си доставят удоволствие нямат кого да наранят - на никого няма да бъде изневерено. Никога не се притесняваме какво говорим преди или след секс , дори разговорите са част от дългите вечери, които прекарваме на питиета , секс , почивка , питиета , секс почивка .. :)

88

лай-лай кучка

преди 11 години

Противник съм на "голия " секс без чувства , защото съм човешко същество , а не животно.

fallback