90

Mimi

преди 11 години

Толкова е тъжна тая статия... :(( не разбирам как може да има САМО с*кс... добре нали за да има с*кс, трябва да има някакво привличане... това са толкова нормални неща - привличане->с*кс->привързаност, близост->връзка...според мене така трябва да се случват нещата.Е за жалост на мен ми се случва точно това в момента... Много ми е тъжно, че много пъти водихме тоя разговор и се карахме дори... но моят човек все твърди, че не иска връзка.... не разбирам защо... с кое не съм заслужила да имам...

89

Аз казах!

преди 11 години

Аз в момента имам точно такава неангажираща връзка и сме се разбрали като големи хора , които освен че си доставят удоволствие нямат кого да наранят - на никого няма да бъде изневерено. Никога не се притесняваме какво говорим преди или след секс , дори разговорите са част от дългите вечери, които прекарваме на питиета , секс , почивка , питиета , секс почивка .. :)

88

лай-лай кучка

преди 11 години

Противник съм на "голия " секс без чувства , защото съм човешко същество , а не животно.

87

big mama

преди 11 години

ДА на с*кса без ангажименти! НЕ на ангажиментите без с*кс!

86

Анонимен

преди 11 години

Кавалерстването мили дами не се изчерпва само в плащането на сметката! Има много други сигнали, по които да разберете дали си имате работа с кавалер или с *** бай ***, за който всички жени са *** без майка му, ама и тя била жена. Един кавалер прави комплименти, отваря вратата на дамата, разсмива я - а не се оплаква от всички жени пред нея и не се вайка, как всичките му приятелки били уличници. Ако такъв дръвник ми плати сметката и да поиска няма да ме види повече. Сама ще си платя.

85

:)

преди 11 години

Не е вярно...това дали харесвам един мъж и дали той е подходящ за мой партньор ... огромна разлика :) Ако е просто за секса няма да държа на много качества,без които иначе не бих се примирила...

84

ЖЕНА!

преди 11 години

Каак така няма да ми купува подаръци и няма да ме води на ресторант хаха :) Но наистина на една жена май и трябва малко повече,за да се отпусне и настрои ... освен ако не е прекалено разпусната и винаги настроена :Д а dannyIC89 ,мойто момче, предполагам не си особено лицеприятен след като изпитваш такава ненавист към жените ,които явно не те оценяват...а това явно са всички жени,както споменаваш :)) не се ядосвай,все ще се намери някоя... :) злобните мъже обаче ни отблъскват...

83

Аз

преди 11 години

Да, гроздето е кисело.

82

DannylC89

преди 11 години

Нищо не облъсква *** (всички жени са такива) повече от това когато ги разберат...

81

жена

преди 11 години

Чудя се тая скрънза, дето е писал статията и му се свиди не само за вечеря или подаръче, ами даже и за цветенце, как не му идва на ум, че с тоя акъл може да си стои на сухо до стари години. Нищо не отблъсква жените повече от дребнавата пресметливост.

80

Прагматик

преди 11 години

Абе легализирайте и регулирайте проституцията, и без това сега полицаите не си мърдат пръста поне да влизат някакви приходи в държавата.Като минаваш вечер покрай Лъвов мост от далеч те почват с офертите, а може да е културно като в Холандия.

79

ндпехшьи

преди 11 години

доста проста и постна статия която подтиква хората към изневери от които никой няма да спечели!

78

до 77 ами глупав си

преди 11 години

затова не можеш да схванеш ! "Жена ,която е заета със семейството си" - не означава непременно ,че е омъжена ! Може да е разведена и да има 2 деца при нея , жена с 2 деца ,това е също семейство според тълкуването на закона !

77

гурбетчия до 83

преди 11 години

Секс не може да правиш с всеки хванат от улицата !Ако не си влюбена в него ,то поне трябва да ти е симпатичен ! Казваш : "Но когато го има и другото ,с което сексът не е само гол секс,тогава е съвсем различно"! Това е нож с 2 остриета! Ако попаднеш на мъж ,който много обичаш и си много влюбена в него ,а един ден той злоупотреби с чувствата ти ,тогава ще ти се подпали прашката ,ще съжаляваш че си търсила онова различното и перфектното ,вместо само голия секс !

76

Една

преди 11 години

Ако ще е само за единия секс - старите, грозните и дебелите мъже нямат никакъв шанс. С жените нещата стоят по-различно. Там за всяка си има някакво търсене. Жена съм и си мисля че е важно как ще се чувстваш с един мъж, а това зависи от отношението, вниманието, комплиментите....Статията е пълна глупост!

75

една

преди 11 години

Секс можеш да правиш с всеки хванат от улицата. Но когато го има и другото, с което сексът не е само гол секс, тогава е съвсем различно. И не всеки може и е способен да ти го даде. Иначе сте някакви ***.

74

до 81, Жена

преди 11 години

Изводите, Жена, са, че хората сме различни и затова има почитатели на различни сексове. Разни хора, разни идеали, иначе Светът щеше да е унифициран, както е при машините. Бду, и аз съм Жена и в зависиост от ситуацията, нагласите и потребностите съм разнопосочна почитателка. Понякога даже и хич не правя секс.

73

Жена

преди 11 години

Като гледам минусите и плюсовете по повод коментара ми,съотношението е петдесет на петдесет-почитатели на животинския и почитатели на секса ,подкрепен с чувства.Направете си сами изводите...

72

Анонимен

преди 11 години

Абе то и аз за 12 години с жената устоях на няколко изкушения, но откакто замучах като северен елен и секса идва по-рядко от Коледа си мисля да запълня вакуума, че то природата празно не търпи. Живота ще покаже!

71

Анонимен

преди 11 години

Някой го пере здраво хормона.