Снимка: Reuters

Поне веднъж в живота на всяка жена се е случвало да попадне в конфузната ситуация да я сваля някой досаден мъж. Трудното тогава е как да се отървете от него, без да го обидите явно или да го разгневите. Защото напоследък се срещат все повече мъже, които се ядосват в мига, в който ги пренебрегнете открито.

Затова бъдете дипломатична, като опитате следните трикове:

1. Кажете, че сте сгодена

Винаги действа, при това безотказно. Е, ако продължи да упорства, обяснете му внимателно, че сте безумно влюбена в годеника си и нямате никакво желание за авантюри.

2. Не съм готова за сериозна връзка

Често срещана реплика, и то от мъжкия репертоар. Не се притеснявайте да я използвате, ако досадникът е много напорист и не разбира от намек. Винаги може да се измъкнете с обяснението, че сте много наранена от последната си връзка и имате нужда от време насаме.
 
3. Мисля, че си падам по жени

Страхотно оправдание, макар че може да е и нож с две остриета. Всички знаем, че мъжете си падат по еротични фантазии с лесбийки и с това обяснение е възможно още повече да разпалите желанието му. Ако това се случи, изиграйте ролята си сериозно и обяснете, че много го харесвате като приятел, но истински ви възбуждат само жени.

Още любопитна информация и съвети може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase