11

.

преди 12 години

Очаквайте скоро в съветите на гениалните драскачи от днес.бг , как да държите лъжицата и как да си връзвате маратонките :)

10

Ben Gan

преди 12 години

Адски *** съвети. Чукал съм жени със същите отговори. Най-много се чукат сгодените. Няма мъж, който да незнае. Тези с несериозната връзка - точно такива търсим. А наранените... едвали има мъж, който да не е чукал такава. Те податливите са точно наранените.

9

:)

преди 12 години

Най-сигурния начин. Поглеждате към пениса му и казвате замечтано:"Преди опрацията и аз имах такъв. Понякога ми липсва, но като цяло съм доволна,че си смених пола."

8

Сваляч

преди 12 години

Вече три пъти една мацка ме подканя да я чукам понеже си поисках преди време ,ама аз все още се помайвам..

7

Анонимен

преди 12 години

Казваш, че си имаш сериозен приятел, който е криминално проявен и в момента е под гаранция за средна телесна повреда. А онова с фалшивата брачна халката наистина е по-добър вариант, но трябва да я махате, ако наистина попаднете на хубав мъж, че току виж сте го изпуснали от предпазливост да не попаднете на досадник

6

Анонимен

преди 12 години

#4 Носете халка на безименния пръст и забравете за съвети 1,2 и 3!

5

Гейнадий

преди 12 години

какво се занимавате да сваляте някви кифли по кръчмите ... кой знае момата от кое село се е довлякла,че и класа показва ...по-добре си поръчайте някоя "професионалистка" ... и без това ще е скучен секса ... поне няма да си губите времето да ви пускат *** лафове от сорта на "сгодена съм,имам приятел,купи ми още пиене и т.н."

4

електра

преди 12 години

снимката е от стар порно филм

3

Добра домакиня

преди 12 години

Свалките са излишно губене на време се практикуват само от хора, които са кръгла нула в леглото.

2

мацка до 1

преди 12 години

Ха, то останаха ли мъже???

1

Анонимен

преди 12 години

Има ли все още свалячи?Те направо си искат