Снимка: Reuters
fallback

Всеки мъж е гледал порно, въпросът е колко време отделя за порно, след като вече има връзка с вас? Трудно е да се определи дали той е пристрастен към гледането на порно или вие се притеснявате повече, отколкото трябва.
 
Има няколко причини, поради които повечето мъже отделят време за това:
 
1. Правят го просто от любопитство
 
2. Искат да научат ново движение
 
3. Искат да разнообразят секса с вас, особено ако връзката ви е дълга
 
4. Имат нужда да си доставят сами бързо удоволствие
 
Едно е да излезете на кино, после на вечеря, да разговаряте, да се гушкате и едва тогава да правят секс и доста по-лесно да се усамотят за малко и да разтоварят по приятен начин.
 
Замислете се колко често правите секс? Дали вие не сте претоварена с работа, деца, домакинство и все да отлагате любовните игри за някой друг път. Не е притеснително, ако той иска да гледате заедно порно. Може би се опитва да намери нов начин, за да възпламени сексуалното желание във вас. Вярно, че ние жените бихме се сетили за поне сто по-романтични други идеи, които да са прелюдия към секса, но когато става дума за това, мъжете са просто устроени същества.
 
Ако знаете, че той гледа порно и явно предпочита да е сам, а това ви човърка отвътре, е добре да поставите открито картите на масата и да поговорите. Съвсем възможно е да се окаже, че причината за „пристрастяването“ му към порното напоследък е нещо, което съвсем не ви е хрумвало.
 
Все пак не забравяйте и вие да допринасяте за разнообразието в сексуалния ви живот, защото нищо не убива по-бързо една връзка от рутината на ежедневието.

Още любопитна информация може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

до 63

преди 12 години

Пич, приятелката ти, за да е с теб значи е намерила нещо друго, заради което да е с теб и не се е хванала за малкият ти размер - пленил си я с други качества и явно това е от значение за нея, а не това колко ти е голям. Факта, че не искаш да гледаш подобни филми с нея издава ненужни комплекси. Всеки си има някакви дефекти по тялото - щом не си щастлив от тялото си, приятелката ти едва ли е виновна за това. А и явно на момичето не му пука за размера ти щом е с теб - големи комплексари сте мъжете.

53

kyky

преди 12 години

4. Имат нужда да си доставят сами бързо удоволствие

52

Анонимен

преди 12 години

баницата може да я полееш с нейния каймак, само не забравяй да си избършеш мустака преди да излезеш

fallback