Снимка: sxc.hu
fallback

Нека бъдем... честни. Отвреме навреме, ние, жените, си позволяваме някои дребни лъжи към мъжете. Повярвайте, правим го с най-добри намерения и вместо да се опитвате да ни промените, най-умното нещо, което може да сторите, ако искате дамата до вас да бъде щастлива, е да усетите какво се случва в действителност и да подходите с такт. Имайки това предвид, прочетете лъжите, които обикновено изрича една жена и начините да се справите с тях.

1. Кажи ми откровеното си мнение

Това, което всъщност имаме предвид е: "Кажи ми това, което искам да чуя".

Ние ви казваме, че „държим да чуем истината“, но това не е точно така. Затова, ще постъпите правилно, ако изберете благородната лъжа пред истината и ни кажете: „Да, ти си по-секси от онази мацка на бара!“, „Тази рокля не те прави по-пълна“ и „Не, майка ти не преувеличава!“.

2. Добре съм. Наистина

Това, което всъщност имаме предвид е: “Съвсем не съм добре.”

Без значение какво сме ви казали, знайте, че не искаме да ни оставяте сами. Най-лошото нещо, което може да направите в тази ситуация е да кажете „Добре“ и да прекратите разговора. Вместо това, искаме да ни покажете малко загриженост и да ни покажете, че нашето щастие е ваш приоритет.

3. Спала съм с Х на брой мъже

Това, което всъщност имаме предвид е: Спала съм с малко повече от Х на брой мъже.

Причината, поради която изричаме тази лъжа е, защото не искаме да ни помислите за „леки“ жени. Уверете ни, че вашето мнение не се базира на сексуланата ни история и че независимо с колко мъже сме били в миналото, във вашите очи ще си останем "светици".

Останалите лъжи вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Един лъжец

преди 12 години

Абе какво ни пока какво говори патката ! важното е сутрин да прави и преди мач да прави !!! Другти не ме итерисува - има си приятелки да ходи да си споделя с тях ;)

14

до 15

преди 12 години

То и никой мъж не иска жена с много бройки, но в днешно време няма такава просто която да не е ударила 20-30 ;) Полов живот от седми клас, сметни до 12и купони и гаджета, лято на морето, после бала, после студентки бяхме 4-5 години... После намиране на работа, колеги, гадже, изневери с колеги и т.н. Няма жена на 25-30 години с по-малко от 25-30 бройки, говорила съм и с колежките

13

истински случай

преди 12 години

ми на жените им е излязло вече име че лъжат и каквото и да кажат не им вярват. един адски пиян мъж по време на служебен купон ухапал една колежка по задната част на бедрото. съпругът й като видял синината я попитал откъде е, тя се стъписала и казала, че я ухапал колега. на което мъжът отговорил: "ама и ти едни ги измисляш..."

fallback