fallback

21-годишен е пребил бившата си приятелка - две години по-младо момиче от Кресна. По думите й, първоначално той я отвлякъл, а след това ѝ нанесъл множество удари в главата.

21-годишният Богдан Димитров е с чисто съдебно минало, бил е задържан за 24 часа. Впоследствие му е наложена мярка подписка, съобщава Нова тв.

Братовчедките Ивана и Йоана се прибрали от чужбина, където учат, за да видят баба си. Докато трите са заедно в къщата, влиза бившият приятел на Ивана, успява да вземе телефона ѝ с насилие.

"След което влезе в къщата, беше агресивен и нападна мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, започна да ги къса и хвърля, докато ме питаше дали имам друг приятел. Настояваше, че ако не съм с него, няма да ми позволи да съм с никой“, разказва пострадалата.

По думите ѝ целта на 21-годишният мъж е тя да не живее в Кресна и да няма друг.

В последствие той я качва в колата му, на седалката до шофьорската.

"Половината ми крака бяха навън и се влачеха. Вратата беше отворена, притискайки ми краката през цялото време. Той тръгна, баба ми ме дърпаше отстрани, братовчедка ми застана пред колата. Той беше брутален, щеше да я сгази и нея", обяснява младата жена пред телевизията.

21-годишният я отвежда на пусто място, където, по думите ѝ, нанася тежък побой.

Братовчедката на жертвата разказва, че я намерили в тежко състояние. „Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и едвам вървеше. Нечовешко състояние“, добавя Йоана.

Родителите на момчето са посетили къщата на Ивана, настоявайки тя да оттегли жалбата в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

Анонимен

преди 17 минути

Изгледах записа на репортажа по Нова. Покъртителна история. Насилникът, класически дебелоглав македонец, заслужава кастрация.

146

Виж ти

преди 35 минути

Ами нали всички жени искат да са с лошите, те добрите са им само приятели. Нищо, че навсякъде тръбят, че искат да си намерят добро момче, което да не ги бие, псува итн.

145

Анонимен

преди 55 минути

Е те тоо неса го завивали със сурови *** кожи.

fallback