Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Франция смята, че е вероятно крайнолеви екстремисти да стоят зад саботажа на железопътната мрежа на страната, който съвпадна с церемонията по откриването на Олимпийските игри миналата седмица, заяви министърът на вътрешните работи Жералд Дарманен, цитиран от Ройтерс.

"Установихме профилите на няколко души", каза Дарманен пред телевизия "Франс 2" във връзка с издирването на извършителите на саботажите. Той допълни, че начинът на действие на саботьорите е бил характерен за крайнолевите екстремисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 месец

До 19 Христе, то ясно кой е режисьорът на подигравката, ама все пак това е одобрено от куп комисии и министерствата на културата и спорта поне. Макрончо си назначи гей приятелчето за премиер и решиха, че могат да си пропагандират извра.щенията. Ще става все по-интересно и дано само това с влаковете и спирането на тока и телекомите остане, а да не са огньове по улиците, че този път настъпиха яко повечето от населението на тема религия.

21

Анонимен

преди 1 месец

Те левите спечелиха властта и пак саботират. Такива са ***. Ама защо не пишете за саботажите след подигравката на откриването? Париж остана без ток и оставиха само една базилика да свети. Този път бяха десните или католици(които като цяло се припокриват). С тези джендър щуротии Макрон вече е ясно защо така бърза с изборите. След откриването щеше да е невъзможно и при съюз с дявола даже да има депутати- левите го мразят, всичко що е бял хетеросексуален французин щеше да е зад десните...

20

Анонимен

преди 1 месец

Съботажа от управляващите ги леви и зелени, велики са. Никога крайно леви.:))

fallback