Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Половината ръководители на военното крило на „Хамас“, включително приблизително 14 000 бойци, са убити или пленени от началото на операцията в Газа, съобщиха израелските военни, цитирани от Ройтерс.

Военните съобщиха, че са ликвидирали старши командири, включително командири на бригади, командири на батальони и командири на роти, както и че са унищожили хиляди цели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

мхмм

преди 1 месец

да видят мъката и те, при атаката Моше загуби 25 стотинки, жената го напусна, децата реваха, 5 стотинки май са на двора някъде, копаха горките нищо не намериха

17

Алекс

преди 1 месец

Няма съмнение,че и другата половина ще я сполети същата съдба.На 07.10.2023 г. "Хамас" настъпиха много голяма израелска мотика и сега ще сърбат горчивата попара до дъно.

16

Експерт

преди 1 месец

Абе тия защо се правят, че не разбират реалността? Хамас не може да бъде унищожен, защото Хамас е една идея, една идеология със своите цели и в която палестинците вярват! Могат да убиват разни членове на Хамас, но други ще ги заместят и така до края на света. Това не са банда наркопласьори или крадци, да ги заловиш или убиеш и да приключиш. . .

fallback