18

мхмм

преди 1 месец

да видят мъката и те, при атаката Моше загуби 25 стотинки, жената го напусна, децата реваха, 5 стотинки май са на двора някъде, копаха горките нищо не намериха

17

Алекс

преди 1 месец

Няма съмнение,че и другата половина ще я сполети същата съдба.На 07.10.2023 г. "Хамас" настъпиха много голяма израелска мотика и сега ще сърбат горчивата попара до дъно.

16

Експерт

преди 1 месец

Абе тия защо се правят, че не разбират реалността? Хамас не може да бъде унищожен, защото Хамас е една идея, една идеология със своите цели и в която палестинците вярват! Могат да убиват разни членове на Хамас, но други ще ги заместят и така до края на света. Това не са банда наркопласьори или крадци, да ги заловиш или убиеш и да приключиш. . .

15

Анонимен

преди 1 месец

Браво!Това е добро начало-довършете и другата половина!Нищо,че ще изберат други!В Катар са само няколко човека-върхушката.После ще ги докопате тях.Сега довършете оперативните командири и лейтенантите-от тези,които участваха в ккланнето НИКОЙ ДА НЕ ОСТАНЕ ЖИВ!13 ГОДИНИ ГИ ОСТАВИХТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ и това е резултата.Нека си влязат пак в каналите и да ги е страх да дишат!Ще помнят 7.10.23 още 5 века :)

14

Така и баба може

преди 1 месец

"Убий ги всичките, Бог ще ги сортира." Къде са бе на Толерантния Съюз червените, зелени и кафеви линии питам аз?

13

Христо Христов

преди 1 месец

Колко са убитите цивилни? При последния акт на държавен тероризъм Израел пуска 5 4 метрови бомби с по 900кг взрив (правещи кратер 15 метра и избиващи всичко на 350 метра) върху гъстонаселени лагери, обявени от израелските терористи за сейф зони. Факти.

12

Анонимен

преди 1 месец

Кво ни занимавате с окаяната пустиня=там рано или късно ще цъфне атомна гъба и всичко ще приключи.Тогава наистина бог ще стане велик ,защото ще се очистил от страма и изкуплението

11

Кръчматъ

преди 1 месец

Не мой съ плашете, ве, шъ си назначат нови ръководители, още по-зли от предишните! -)))

10

Бако

преди 1 месец

Евреите нагледно ни показа как трябва да се процедира с мюсюлманската ***,до като ние добрите либерални европейци им отваряме широко вратите.

9

Анонимен

преди 1 месец

В Библията Петър нарича иудеите "опак народ".

8

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха ръководството на Хамас въобще не е в Газа!!!! Те са в скъпи хотели в чужбина да ви светна

7

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист 4 Ем то като македонците, българите малко ... малко само :)

6

юю

преди 1 месец

Да се утрои резултата от прочиствонето.Неизбежно,и задължително.За да не си помислят озверелите ***,повече никога да не посягат да бебета,деца,жени и възрастни хора.Спрямо животните-по животински.На злото се отговаря със зла,на доброто-два пъти с добрина.Арабите не са хора.Нищо човешко не е останало в тях.

5

Zzzzz

преди 1 месец

Добре, хайде сега и другата половина

4

Реалист

преди 1 месец

До 1. Там няма "цивилни". Всички ДО ЕДИН са готови да режат главите на евреите. Затова си го заслужават.

3

Юда

преди 1 месец

Браво!

2

Анонимен

преди 1 месец

Другата е в Кремъл!

1

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Както и 60 % от цивилното население