Снимка: БГНЕС
fallback

Двегодишното момиченце Данка Илиз, което изчезна в околоността на Бор преди шест дни, е обявено за издирване от Интерпол. Жълтите бюлетини на междуправителствената организация се издават, за да помогнат за откриването на изчезнали лица, често непълнолетни, или за подпомагане при идентифицирането им.

Днес посолството на Сърбия в Австрия призова гражданите, ако разпознаят момиченцето на територията на страната, незабавно да информират посолството, австрийската полиция или Министерството на вътрешните работи на Сърбия, докато криминалната служба на провинция Виена започна разследване на случая с изчезването на момичето от Бор, за което се твърди, че е видяно в столицата на Австрия.

„Сръбски гражданин, който живее във Виена, според собствените му изявления, може да е видял момиче, изчезнало в Сърбия, придружено от две жени на трамвайна спирка в центъра на града на 30 март около 20:00 часа. Той се е свързал със сръбските власти във връзка със случая и е разпитан от виенската полиция.

Двегодишната Данка Илич от Бор изчезна на 26 март и оттогава издирването ѝ продължава. Тя има кестенява коса, кафяви очи и е висока около 85 сантиметра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Абракадабра

преди 1 месец

Къде е тоз бор и от каква нсродност е детето господ да гадае.

7

АНГЕЛ

преди 1 месец

Как ще оставиш едно бебе без надзор бе. 100% е станало жерта на трафик и най вероятно ще бъде продадено на бездетно семейство. Дано те се грижат по добре за Данка от биологичните и родители които явно за нищо нестават !

6

Анонимен

преди 1 месец

Бравио dnes, ще я търся пo името Данка.Като излеза и почвам Данке, къде си, дано ме чуе

fallback