Снимка TRT
fallback

Междуградски пътнически автобус се преобърна на магистралата Мерсин-Анталия. В резултат на това загинаха 9 души, а 30 бяха ранени, съобщават TRT Haber и Milliyet.

Автобусът се е блъснал в бариерите на изхода на тунелите и се е преобърнал. На мястото на инцидента са пристигнали 112 линейки, жандармерия, спешните служби и пожарна. Ранените са откарани в болници.

Губернаторът на Мерсин Али Хамза Пехливан също отиде на мястото, получи информация от служители за инцидента и направи следното изявление: "Това наистина е нещастен случай, всички пострадахме. Пожелавам бързо възстановяване на ранените. Веднага след като получихме новината за инцидента, нашите издирвателно-спасителни и медицински екипи, както и жандармерията пристигнаха на мястото. След произшествието, извършиха необходимите разследвания“, предава Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 месеца

Мислете малко като пишете - не 9 убити, а 9 загинали.Убит значи,че някой целенасочено е извършил това.

7

Анонимен

преди 3 месеца

В ЕС такива инциденти са много редки, защото тук има ред и правила. Тук е Европейския Съюз, повечето хора спазват правилата. Има някои *** дето не искат да ги спазват, но са малко.

6

Резняшка драма

преди 3 месеца

Изпратили 112 линейки с цел да пристигнат 2 ! То на земетресението нямаше толкова и още развалините си стоят вече една година и смърди на *** от продължаващи да гласуват за ерджоган вечно живи.!.

fallback