Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Преизбирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ би представлявало „заплаха“ за Европа, каза ръководителката на Европейската централна банка Кристин Лагард, предаде Ройтерс.

Oще по темата
„Ако си вземем поуки от историята, с което визирам начина, по който той (Тръмп) проведе първите четири години на неговия мандат, това очевидно е заплаха“, посочи Лагард пред телевизия „Франс 2“.

„Достатъчно е да погледнете търговските тарифи, неговия ангажимент по отношение на НАТО, отношението му към битката срещу изменението на климата", подчерта Лагард.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Тон

преди 4 месеца

Не за Европа, а завас,вие сте реалната заплаха за Европа и нейните граждани,до сега го показахте много убедително! Лицемерка!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Преизбирането на Тръмп в САЩ е заплаха за за всички поклонници на рогатия. В България са най много. Жална им майка на всички. Ще има реване!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп, та Тръмп. Да припомня, че либералната чехкиня Нулънд заяви F*ck EU. Но на европейските про'с'таци им харесва да ги таковат. Както и на 85% от матряла у нас дет на 2 Април гласува за ЕС. Факт. ПП. Даже след като Борисов им го каза преди 2 години.

fallback