Снимка: БГНЕС
fallback

Израелският съветник по въпросите на националната сигурност Цахи Ханегби каза, че повече от 7000 екстремисти са били убити във войната срещу палестинското ислямистко движение "Хамас" в ивицата Газа, предаде Ройтерс.

"Това е минимална оценка", изтъкна съветник Ханегби в интервю за израелския телевизионен Канал 12.
Убитите членове на "Хамас" може да са и повече, защото не знаем с подробности какво е положението под срутилите се обекти, както и в тунелите, допълни съветникът по националната сигурност на Израел.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

198

Дядо Стефчо

преди 8 месеца

Добри новини. Тая *** от побеснели ислямисти не е нужна на никого.

197

Браво

преди 8 месеца

Само така. Израел ни пази от терористи, а Украйна от рашисти. Но гумен крадев ни дърпа назад....Започна с двигнат юмрук и всички си помислихме,че е против тиквата той просто изпълнявал заповеди на руснаците. Така,вместо да влезе в историята като радетел за по добър живот на българите,това човече влезе в историята,като обикновен доносник и послушник на руснаците. И искаме шенген? Как ще ни пуснат с такъв президент? Това е истинската причина....че цялата ни държава пробита от руски агенти .

196

Анонимен

преди 8 месеца

Терористите официално си имат държава и тя се казва Израел! Кой си направи държава в чужда земя? Ами, евреите! Те с атентати и убийства я направиха тая държава Израел! Но българите имат ниска обща култура и не знаят това. Евреите си кръщават летищата, улиците и площадите на терористите си. Почти няма терористична организация от нашето съвремие, която да не е финансирана от Израел! Само много развален морално и неyк човек може да ги защитава!

fallback