Снимка: БГНЕС
fallback

Млада жена, изповядваща юдаизъм, е ранена от пробождане с нож в своя дом във френския град Лион, трети по големина в страната, предаде Франс прес, като се позова на съобщение на прокуратурата от днес. Според прокурорите "мотивът на действието може да е антисемитски", предаде БТА.

Започнато е разследване на "опит за убийство". Прокуратурата изрично обявява, че животът на пострадалата е извън опасност и за момента не са извършени "никакви арести" на заподозрени.

Според телевизия Бе Еф Ем на входната врата на жилището на жената е била оставена изрисувана свастика. По информация на телевизионния канал жената е отворила вратата на непознат, облечен в черно, който я е пробол два пъти с нож в корема. Нападателят се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 месеца

Имало ли е надраскана дзвиздъ на портата й? Да се знае къде е че фута.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Ако се дадва редовно статистика за убийствата в Америка ,Севрна И Южна, сигурно ще има друго мислене исляма конкретно. Броят на убийствата в Бразилия, която е католическа стрнана, води се сравнително развита, е огромен, например.Отделно в католическо Мексико и по реда всички.За САЩ ги е срам да пишат често, че си знаят резила.Полезно е също да напишете, че тенденцията да се живее на палатка в централната част на голям град от САЩ се пренася активно във Великобритания и тя не белег на умна държа

23

999

преди 6 месеца

Как се нарича ненаучната теория,която дели националностите на висши и низши,на пълноценни и непълноценни,на ,,диваци" и ,,цивилизовани" , с каква цел и от кого се използва от древността до днес?

fallback