Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Невероятни дарения е регистрирал предизборния щаб на Доналд Тръмп, съобщи FOX News.

Предходният американски държавен глава е фаворит отново да е номиниран от републиканците за предстоящия вот. Неговите спонсори са много активни през последния сезон.

Oще по темата

За три месеца  кампанията е получила дарения от 45.5 млн. долара. Това надминава с много даренията за останалите кандидати.

Даренията идват основно от редови привърженици на кандидата. Те се разширяват през последните седмици.

В периода, когато Тръмп беше изправен пред съдебни искове. Много от подкрепящите го смятат, че съдебните решения се взимат под влиянието на демократите.

Това прави кампанията му водеща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 месеца

Не е важно кой за, кой против Тръмп. Въпросът е защо се случва това, къде се крие причината. Трябваше ли един добре подреден свят да се срине, та такава подкрепа да си осигури Тръмп. Лошо, че рашки и чини придобиват все по голямо влияние, както и политиките им.Тръмп получава тази подкрепа заради политиките, които казва че ще води. Ако бъде избран и не ги изпълнява, никой няма да му прости от тези, които сега стоят зад него, той няма да има избор.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Предишната кампания на Тръмп струваше около 600мил. А 45 са невероятни?!

13

Козяк спира да плаща

преди 7 месеца

Господин Тръмп , се е зарекъл да спре финансирането на анти руската пропаганда . За това се надига вой и скимтене от към евро-атлантическата гейска паcмина ! Нема надник от козяк !

fallback