Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Трима души загинаха, а други шест бяха ранени след стрелба в заведение за наргилета в южния квартал Маунт Бейкър на американския град Сиатъл, предаде Асошиейтед прес.

Полицията не съобщава още за евентуален заподозрян или заподозрени за стрелбата.

Полицейските служители са се отзовали на мястото на инцидента около 4:30 часа сутринта вчера, след като получили многобройни обаждания на спешния телефонен номер 911. Открити са били убити на място 22-годишен и 33-годишен мъж, а 30-годишна жена е починала в медицинския център "Харбървю", се казва в изявление на полицията.

Кметът на Сиатъл Брус Харъл каза, че дори полицията в града да има репутация за бърз темп на връщане на незаконно притежавано оръжие с 869 единици събрани до юли, в неподходящи ръце има още незаконни оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ончо

преди 9 месеца

Това си е нормално за най-демократичната и силна държава в целия свят наречена САЩ. Но защо само трима, колкото повече толкова по-добре за целия свят. И когато бъдат заличени до крак, ще видите, че няма да има войни, мизерия и античовешки злини, просто мир и разбирателство. Да се надяваме, че бройката в утрешния ден ще е внушително по-голяма.

14

До13

преди 9 месеца

Обичай си Русия но Вън България

13

до 12

преди 9 месеца

Статията не е за алкохолиците в Русия и глупостите, които си написал звучат като гнусно оправдание на кравороб. Пък като ще изместваме въпроса надругаде, погледай малко украинци в чатрулетките да видиш колко са неадекватни всичките.и дрогирани и пияни. Не могат едно изречение да вържат членоразделно. Америкосите дори са много по-в час.

fallback