Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват за предложените промени в Конституцията. Това повтори лидерът на партията Христиан Мицкоски, предаде БГНЕС.

"Много внимателно следя изявленията и посланията на международните представители в Македония, както и на онези, които бяха при нас и разговарях с тях.

Oще по темата
През цялото време те говорят, че няма да има допълнителни условия за започване на преговори. Ние приемаме това нещо и сме съгласни, но сме убедени, че в бъдеще ще има допълнителни условия и това никой от тях не може да ни го гарантира", каза още Мицкоски тази вечер пред местната телевизия Алсат.

Според него "международните представители не са гарантирали, че България няма да има нови условия". "След като ни убеждават, че няма да има нови условия - да премахнат от Преговорната рамка двустранният договор. Тогава всички ще бъдем сигурни, че няма да има допълнителни условия", каза още той. Мицкоски смята, че за РСМ "трябва да са валидни само критериите от Копенхаген".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

156

Цветелина от Келн

преди 9 месеца

До АнонименПа даа... та за това не ни пуснаха на 4-ти май да сложим цветя в Баница. И на най-големия ни интелект Пендиков превеждаме с титли на български какво говори на небългарски. Лелеееей чист цирк. Абе българите в РБ не се признават едни с други и още нямат правителство, нито изкуствено не пък българите в Гърция да станат народ. В Македония па хич! Толкоз ли всички умни и работливи избягаха от БГ? - останаха само най-умните.

155

А

преди 9 месеца

Да са ни благодарни за ветото,че ако знят как ще си го нахлузят с тоя ЕС,хич да не влизат по-добре.Това е най-голямата помощ,която можем да им окажем.Ама да не ни крадат историята,че ще има бой

154

Анонимен

преди 9 месеца

Както няма и Северни Македонци ....а има Македонци - Братя на Българите!

fallback