Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Разкриха доходът, нужен на един човек, за да покрие своите основни нужди във Великобритания, съобщи Нова.

Разглежда се и минималната заплата. С нея продуктите от малката потребителска кошница могат да се закупят над двадесет пъти.

В момента страната търси решение на широко поскъпване. То е рекордно за последните десетилетия.

Oще по темата

При храните достига петнадесет процента. Разглежда се и доходът на човек, живеещ сам.

Счита се, че на такъв са нужни 650 паудна, за покриване на основни разходи. Подобна сума може да бъде спечелена за девет работни дни.

В страната търсят варианти за решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Аман

преди 9 месеца

от фалшиви новини. И защо трябва да ме интересува с колко живее англичанина и за колко дни ги изкарвал (ако има още работещи англичани в UK?!).Българите сме свикнали да живеем и с малко и много и още помня колко беше вкусно да хапнеш сиренце и домат през лятото. А сега домати внасяме и сиренето не се знае сирене ли е. Дал Бог всичко и има достатъчно за всички. Ако я няма паразитиращата група, която ни контролира и плаща на медиите да всяват постоянен страх и да зомбират народа с подобни новини.

23

Да

преди 9 месеца

15% поскъпване на храните?650 паунда за 9 дена?Че в България е геноцид спрямо Англия?Кой в БГ работи 9 дена за издръжката си?150% е поскъпването на храните!Тия олигарси нямат ли си? Любов към Русия все пак са били съюзници много пъти

22

Българин

преди 9 месеца

Писах си името българин,защото българина е свикнал на иго и мъки. Аз съм в Англия и виждам как пенсионерите си живеят живота и как си позволяват да спестяват и харчат. България мисля че че си отива,отива си защото хората са зомбирани. Телевизията каза че морето не е заразено а сега се чудят как да върнат хората на почивки на море. Избираме парламент после плювамеИма много ,но ние не виждаме това . Ние гледаме колко лошо живеят Англичаните немците,а че ние изчезване....

fallback